2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 104 پست
توام اخراشی😘من الان تازه به فکرش افتادم قبلش اصلا فکر نمی‌کردم ولی الان همش خودمو تو اون حال فرض می ...

الهي دورت بگردم اره منم اخرشم تا ب اين ماه رسيدم شبا كابوس ميبينم نكنه بميرم وسط زا نكنه بچم طوريش بشه دوستان بهم گفتن سوره انشقاق بخون و نزديكي زياد كن.پياده روي ي ساعت بكن.زايمانت راحت ميشه ايشالله ك عزيزم زايمان راحتي داشته باشي و ني ني نازت و ب سلامتي بقل كني😍😍

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
بخیه زدنش خیلی درد داره ؟ کاملا میفهمی داری دوخته میشی؟😂

ن بابا امپول میزنن من ک ازخدام بود تموم بشه بچم رو بدن بغلم لباس تنش کنم 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از بخیه زدن یا اون موقع که شکمو فشار میدم جفت در بیاد از همش میترسم 😭😭😭

کی گفته شکمو فشار میدن که جفت در بیاد بعد اینکه بچه در بیاد سک‌سرفه میکنی جفته خودش میاد بیرون

تیکر تولدمه😍😍
نقشه کشیده بودم 😮

ن خطر داره من فردای زایمانم‌گفتم دردام زیاده چون بخیه هام خیلی بدبود نمیتونستم بشینم شیر بدم دکترم گفت نمیشه حتابهت شیاف بدیم چون بخیه هاتو ازهم باز میکنه نترسیا ولی من برش مستقیم بود زایمانم خیلی طول کشیدبخاطرهمین 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

عزیزم‌ وقتی دردت شروع شد دعای ناد علی رو هفت بار روی لیوان‌اب بخون دعای معراج هم‌همینطور خداشاهدی من این دعاهارو میخوندم اروم‌میشدم بزن تو گوگل هم میاد برات که این دعای برای راحت زایمان کردن درد کمتر کشیدنه

تیکر تولدمه😍😍

وای منم میترسم 

نه ماه باخودم کلنجار میرم کدوم زایمان حالا ک طبیعی میخوام رفتم معاینه

اصلا ترسیدم 

خدا کمکمون کنه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
2790
2778
2791
2779
2792