2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 104 پست
منم دوست دارم طبیعی زایمان کنم ولی فاصله خونم تا بیمازستان یه ساعت راهه چون ما حوالیه شهریم به نظرت ...

قبل زایمان درد میاد و میره.بعد کم کم فاصله ی بین دردا کمتر و درد شدیدتر میشه.من سر دومی شهر خودمون دکتر نبود دوساعت راه رفتیم تا شهر دیگه.رسیدیم اونجا تو بیمارستان کیسه اب پاره شد و دوساعت بعد پسرم اومد.

ماه اخر منتظر علائم باش سریع خودتو برسون بیمارستان

هرروز حموم برو و تمیز باش،ساک خودتو بچه هم اماده باشه یهو کیسه اب پاره شدراه بیفت سمت بیمارستان

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان من تجربه زایمانم رو میگم حالشو ببر ۳۸ هفته و دو روز بود، عصر یکم دلم سنگین شده بود، تا ساعت ۸ ...

منم نهارخوردیم درد نداشتم اصلا ولی رنگ زرده زرد همسایمون گف برووقتشه گفتم وامن ک درد ندارم گف اگه بمونی بچت خفه میشه...رفتم مامامعاینه کرد گف سریع برووقتشه....توماشین میخندیدم واسه خودم میگفتم چراحته طبیعی......بعد ک رسیدیم بیمارستان دردام کم کم شروع شد....از۲/۵ظهرشروع شدتانزدیک اذان صب......ازترسم بین دخترم وپسرم ۹سال فاصله انداختم ب شوهرم گفتم اگه بچه بیارم بمیرمم طبیعی نمیرم قبول کرد دومی سزارین شد

عهههههه 😮من موقع پریودی زمین گازمیزدم باشیاف دیکلوفناک از مرگ نجات پیدامیکردم 

پریودی فرق داره توپریودی مشکلی نیست

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
استارتر زنگ زدم از دوجا پرسیدم گفت از هفته سی و پنج اگه فرصت داری بدو شروع کن که بخیه نخوری و راحت ...

مرسی عزیزم

کجا برم بیمارستان؟؟

اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم🙄

مرسی عزیزم کجا برم بیمارستان؟؟ اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم🙄

نمیدونم کدوم شهری استارتر

بپرس ببین کجا کلاسهای آمادگي زایمان فیزیولوژیک رو دارن

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍
مشهدم باشه عزیزم ممنونم ازت

خواهش میکنم عزیزم فقط زودتر پیگیری کن

تو اینستا امید سنتر و نوگل سنتر رو سرچ کن زایمان های فیزیولوژیک رو ببین

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍