2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 104 پست
ن خطر داره من فردای زایمانم‌گفتم دردام زیاده چون بخیه هام خیلی بدبود نمیتونستم بشینم شیر بدم دکترم گ ...

عهههههه 😮من موقع پریودی زمین گازمیزدم باشیاف دیکلوفناک از مرگ نجات پیدامیکردم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای اپیدورال هزینه میگیرین؟؟؟ چقدر؟؟؟ خودشون تشخیص میدن؟

من خودم با دکترم مشورت کرده بودم ،تایید کرد دستورش رو نوشته بود، پولش هم جداگانه میگیرن، من بیمارستان نیمه خصوصی بودم ۴ میلیون هزینه زایمان شد ،مثل اینکه ۲/۵الی ۳ت مال اپیدورال بود

من هفته ۳۹ام خیلی تنبلم پیاده روی نمیکنم تازگیا تاثیردارع پیاده روی؟

رفتم پیش دکترم ی خانوم ۸ماهه بود  گفت راه میرم بدنم درد میگیره نمیتونم دراز بکشم دکتر گفت خب دراز نکش گفت اخه نمیشه بخوابم گفت عزیزم نخواب😑😑یچیزی اکلامسی اینجور چیزی گفت راه نری اینجوری میشی زایمانتم سخت میشه نخواب ولی واسه زایمان دردکمتر تحمل کن

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
نه نکنی این کاروو درداک یهو نیست اروم اروم شروع میشه ولینکه تادهانه رحم باز بشه هرفردی بافرددیگه فرق ...

من یکیومیسناسم ۲۰دقیقه ای زایمان کرده.....یکی ک میگف خیلی راحت زایمان میکنم ی بارمیگم وای داد میکشم بچه میاد....استارتر شاید شمام بگی وای دیدی نینیت اومد....

من هفته ۳۹ام خیلی تنبلم پیاده روی نمیکنم تازگیا تاثیردارع پیاده روی؟

اره تاثیر داره 

شاید باورت نشه من از آخر 36 پیاده روی کردم فقط ی شبشو میگم 5 کیلومتر مسیر بیمارستان ب شهرو (بیرونشهره)

رفتم و اومدم 

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
بخیه زدنش خیلی درد داره ؟ کاملا میفهمی داری دوخته میشی؟😂

ن انقدر ک زورمیزنی درد میکشی قبلش بعد ک بچه دنیا میاد ی جورایی سبک میشه دلت اروم مییشی اون وسطا محکم دلتوفشارمیدن ک هرچی خونریزی چیزی داری بره بیرون...اونم درد داشت ...بخیه ک میزنه میفهمی ولی بعده اون همه درد اون ب چشم نمیاد...بعدش دیگه تموم