2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

634 بازدید | 104 پست

مامان جونا دارم به زایمانم نزدیک میشم ولی خیلی وحشت دارم همش میگم چی میشه چه اتفاقی میفته اصلا نفسم بند میاد از ترس بعضی وقتا.بیشترم بخاطر اینکه هیچ شناختی ندارم ازش نمی‌دونم دردش چجوریه یه چیز ناشناس وحشتناک😭😭بیاین بگین چجوریه زایمان طبیعی همش فکر میکنم یا خودم میمیرم یا خدای نکرده نتونم زور بزنم بچم در نیاد و.... هزارررر تا فکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولاش دردکه میگیره هر پنج  ده دقیقه میگیره ول میکنه بعد که سر بچت نزدیک شد اندازه ده دقیقه یک ربع تا بچه بیاد دیگه هیچ‌دردی حس نمیکنی انگار ن انگار اصلا زایمان کردی

تیکر تولدمه😍😍

مثه دردای پریودی ...فقط شدیدترش...ک میگیره و ول میکنه...سعی کن دردات ک اومد زوربزنی به جای جیغ...من اصلاجیغ نزدم اولای دردم ک تندتندصلوات میفرستادم وایت الکرسی میخوندم تادردم بره...اخراشم فقط زورمیزدم وخداخدامیکردم...ولی خداخیرشون بده اخراش آمپول بی دردی زدن کلا زایمانم خیلییییییییی راحت بود

من داشتم.عزیزم خیلی دردداره ولی بعداززایمان دیگه راحت میشی.ادم انگار بااون دردا توی ی دنیای دیگه میری.چون خیلی غیرقابل تحملن.خداروصدابزن وقتی دردداشتی و برای همه دعاکن.ی روزه بعدش نی نی تو بغال میکنی راحت میش عزیزم