سلام بچه هادوست عزیزی تادارم که تاهفته ۱۶ و۱۸ بهش گفتن بچه پسره ولی الان که آخرهای ماه ۷ رفته بهش گفتن صدرصددختراونم رفته یه جای معتبرشوکه شده بازرفته روزبعدیه سونوی دیگه اونم گفته دختربیچاره تمام سیسمونیشم پسرونه گرفته برای شماوآشناتون همچین چیزی اتفاق افتاده میگن دخترشایدپسربشه ولی پسرروزیادنشنیدم دوستم کلاافسرده شده
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بند ناف شنیدم میره لای پای بچه فک میکنن پسره.شنیدم. ولی برعکسش همسایه روبروی گفتن دختره روزی که زایید دید پسره.نمیدونم دکترا کور شدن .یا مردم واسشون بی اهمیت شدن
امکان که داره !!من رفتم بودم سونو قشنگ اندام جنسی بچه خانمی که خوابیده بود میدیدم اون بچش پسر بود !!ولی نی نی من هیچی نداشت!!اخه دکتری که نتونه تشخیص بده همچین چیززی رو چطور به سونو سلامتی که انجام داده اعتماد میشه
دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!