2777
2789

سلام بچه هادوست عزیزی تادارم که تاهفته ۱۶ و۱۸ بهش گفتن بچه پسره ولی الان که آخرهای ماه ۷ رفته بهش گفتن صدرصددختراونم رفته یه جای معتبرشوکه شده بازرفته روزبعدیه سونوی دیگه اونم گفته دختربیچاره تمام سیسمونیشم پسرونه گرفته برای شماوآشناتون همچین چیزی اتفاق افتاده میگن دخترشایدپسربشه ولی پسرروزیادنشنیدم دوستم کلاافسرده شده 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم منم دیدم

میشه بگین جنسیت چی بوده وچی شده وچندهفته ای بوده مال قدیمابوده یاالان

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

بند ناف شنیدم میره لای پای بچه فک میکنن پسره.شنیدم. ولی برعکسش همسایه روبروی گفتن دختره روزی که زایید دید پسره.نمیدونم دکترا کور شدن .یا مردم واسشون بی اهمیت شدن

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
آره   برا یکی از اشناهای ما بوده

چندهفته بوده که اشتباه گفته وچندهفته درستشوفهمیده جنسیتش چی بوده مال الان یاقدیما

امکان که داره !!من رفتم بودم سونو قشنگ اندام جنسی بچه خانمی که خوابیده بود میدیدم اون بچش پسر بود !!ولی نی نی من هیچی نداشت!!اخه دکتری که نتونه تشخیص بده همچین چیززی رو چطور به سونو سلامتی که انجام داده اعتماد میشه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!