2777
2789
عنوان

مسافرت به دبی با بچه ۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 171 پست
نيلي جان ديوونه خانم اومد بيا ببين چطور هم از خجالتم درامد  مشكلاتش زياده بنده خدا مريضه😂😂😂 ...

عزیزم دیوونه تویه احمقی که عین نخود اومدی نظر تاپیک دوماه پیشمو دادی و همچیو قاطی کردی.خوبه منم تاپیکای تورو بخونم بزنم تو سرت بیچاره؟؟ولگرد مجازی

دبی ندوست😕

واي نيلي جان خدا شاهده كه به عمرم زني يا دختري به بيتربيتي اين نديدم خييييييلي بددهنه و وحشيه😂😂😂😂🤪😣😣😣

اصلا شوكه شدم دوتا دختر هم داره انگار خدا رحم كنه به اون طفل معصوما با يه همچين مادر هاري

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نيلي جان ديوونه خانم اومد بيا ببين چطور هم از خجالتم درامد  مشكلاتش زياده بنده خدا مريضه😂😂😂 ...

تاپیکاتو خوندم دلم برات سوخت خیلی انگار بدبختی کشیدی.عیبی نداره میبخشمت.ذاتت بد نیست روزگار نابودت کرده.موفق باشی 

تاپیکاتو خوندم دلم برات سوخت خیلی انگار بدبختی کشیدی.عیبی نداره میبخشمت.ذاتت بد نیست روزگار نابودت ک ...

برو گمشو بدبخت دهاتي با اون تربيت نكردن بچه هات طفل معصوما با اون رفتارهاي وحشتناكت كه در تاپيكهات هست با اون شوهر داغونت

تو موهات بشه رنگ دندونت ٧ نسل بعدتم به گرد پاي منو موقعيتم نميرسي بيچاره

برو گمشو بدبخت دهاتي با اون تربيت نكردن بچه هات طفل معصوما با اون رفتارهاي وحشتناكت كه در تاپيكهات ه ...

شوهر تو که داغونتره بدبخت مهل سگم بهت نمیزاره

یعنی خداییش خیلی بیکارید بابا بس کنید زشته رفتاراتون چه کار بدیه میگردین تو تاپیکای هم مشکلات هم رو ...

این احمق اومده یه تاپیک دیگمو خونده بعد ۳ ماه اومده تو یه تاپیک دیگم به طرفداری یکی دیگه ناسزا میگه.بگو به تو چه

وای وای میایم نی نی سایت دردو دل بکنیمم بعدا احتمال داره ک بزنید تو سرمون پس

اره همین کار که این اسکل کرده.اومده بعد ۳ ماه از تاپیک دبی من نظر داده که تو دخترت عصبیه بخاطر تو هست که به فلانی گفتی درباره دبی نظر منفی دادی.من نگفتم کی دبی دوس داره یا نه .این نخود اش اومده جیک و پیک تاپیکمو در اورده 

یعنی خداییش خیلی بیکارید بابا بس کنید زشته رفتاراتون چه کار بدیه میگردین تو تاپیکای هم مشکلات هم رو ...

هرچي بگم اين موجود بيشخصيت و بي تربيته كم گفتم خيييلي بيتربيته

تووي تاپيكهاي اشخاص ديگه خيلي توهين ميكنه پرخاش ميكنه و پستهايي كه بهش مربوط نمشه رو با بي ادبي تمام ريپلاي ميكنه من به تي ني يار ايميل زدم گزارششو مفصل دادم 

برو گمشو بدبخت دهاتي با اون تربيت نكردن بچه هات طفل معصوما با اون رفتارهاي وحشتناكت كه در تاپيكهات ه ...

ادمی به بیکاری تو ندیدم .تو عمرم.نشسی جیکو پیک تاپیکم در اوردی.بیچاره این تاپیک ۳ ماه پیشمه ها خجالت بکش اومدی مسیله دیگرو قاطیش کردی.حقته هرچی سرت میاد.من اصلا روانی به تو چه احمق

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792