2777
2789
عنوان

مسافرت به دبی با بچه ۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 171 پست
كلا استارتر خيلي رفتارش تند و بد هست خيلي بي ادبانه!

بخدا  من اینو گفتم که دبی رو دوس ندارم به این خانوم برخورد ی لحظه فک کردم شاید دبی مالشه  الان هر وقت آنلاین شه از خجالتت در میاد 😂😂 سنگر بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا  من اینو گفتم که دبی رو دوس ندارم به این خانوم برخورد ی لحظه فک کردم شاید دبی مالشه   ...

😂😂😂اتفاقا قبل از اينكه انلاين بشم توو فكر بردم الان كلي پست يابودي برام گذاشته😂😂😂😂

بخدا  من اینو گفتم که دبی رو دوس ندارم به این خانوم برخورد ی لحظه فک کردم شاید دبی مالشه   ...

حالا شما چطور بعد  چند ماه یادتون افتاد به این تاپیک .جالب بود

كلا استارتر خيلي رفتارش تند و بد هست خيلي بي ادبانه!

نظرت مهم نیس بران.پیگیری هات چرا ایقد زیاده جالبه.هنوز درگیری؟؟؟ایقد نشسم پیامو خوندم تا یادم بیاد اصلابحث چی بوده.

عزيزم رفتارتو ببين طرز حرف زدنتو ببين  اونوقت چطور انتظار داري دخترت رفتارش نرمال باشه در حالي ...

نخود کدوم اش هستی شما.به تو چه ربطی که دخترم چطوره یا مث منه یا هرکی ..تو هم یاد بگیر نظری که بهت ربطی نداره رو ندی.بیکار پی گیر

نظرت مهم نیس بران.پیگیری هات چرا ایقد زیاده جالبه.هنوز درگیری؟؟؟ایقد نشسم پیامو خوندم تا یادم بیاد ا ...

بشين خودتو درست كن خيلي نميخواد به پيامهات فكر كني بي ادبيت اينقدر وسيع بود و هست كه خواستم بدونم حالتت طبيعيه يا نيست ديدم كلااااا بي ادبي

معلوم نیس کی هستی تو؟؟که میای نظر به من میدی .قول میدم تاحالا از دهاتتونم بیرون نیومدی.هر بی سروپایی ...

برو رواني احمق ديگه منو ريپلاي نكن بيروني شيرازي به ني ني يار گزارشتو دادم بيمار حيف از بچه اي كه تو بخواي تربيت كني حيف 

برو رواني احمق ديگه منو ريپلاي نكن بيروني شيرازي

ایقد بیکاری که نشسی دونه دونه پیام خوندی و نخود اش شدی.برو برو خواهر به زندگیت برس به مشکلات عدیدت رسیدگی کنی بهتره.یا ایقد غصه داری که مجبوری تو فضای مجازی یقه بگیری

این که من گفتم دبی رو دوست ندارم ربطی به سلایق و... نداشت  و هر کی که تاپیک میزنه باید جنبه نظر ...

نيلي جان ديوونه خانم اومد بيا ببين چطور هم از خجالتم درامد 

مشكلاتش زياده بنده خدا مريضه😂😂😂😂😂

برو رواني احمق ديگه منو ريپلاي نكن بيروني شيرازي به ني ني يار گزارشتو دادم بيمار حيف از بچه اي كه تو ...

وای مردم از ترس.خوب حالا چی میشه گزارشم زدی؟؟مثلا کاربریم پاک میشه؟؟😂😂😂😂وای مردم از ترس.خوب با یه کاربری دیگه میام..رفتی برام نی نی یار اوردی وای وای بزرگترتو اوردی😂😂😂😂😂😂😂😂

نيلي جان ديوونه خانم اومد بيا ببين چطور هم از خجالتم درامد  مشكلاتش زياده بنده خدا مريضه😂😂😂 ...

عزیزم اینو اون صدا میکنی چرا؟؟نیلی بدو بیا اینو ببین.پاشو خواهر پاشو برو سر کوچه ۵ تومن بده یه شارژ بخر یک گیگ اینترنت بگیر بیا نی نی سایت

نيلي جان ديوونه خانم اومد بيا ببين چطور هم از خجالتم درامد  مشكلاتش زياده بنده خدا مريضه😂😂😂 ...

خدا عمرت بده به اون خانمم بگو گزارشم بزنه کله این کاربریم حذف شه.