2777
2789
عنوان

مسافرت به دبی با بچه ۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 171 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچي بگم اين موجود بيشخصيت و بي تربيته كم گفتم خيييلي بيتربيته تووي تاپيكهاي اشخاص ديگه خيلي توهين ...

چرتو پرت نگو .من اصلا اهل نظر دادن نیستمتو این مدت هم خیلی کم نظر دادم.از کجات در میاری.ببین منو ناراحت کردی با حرف بی ربتت منم گند زدم به اعصابت.هرکیم میخواد پاک کنه کاربریمو سریعتر پاک کنه از شر ادم احمقی مث تو راحت شم

هرچي بگم اين موجود بيشخصيت و بي تربيته كم گفتم خيييلي بيتربيته تووي تاپيكهاي اشخاص ديگه خيلي توهين ...

چته زورت گرفته میگه حق با شماست.درست گفته.تو پریدی تو تاپیک من و نظر دادی در مورد دختر من که تو یه تاپیک جدا سوال کردم.تو بیخود کردی مسایل تاپیکارو قاطی کردی.دزد مجازی

هرچی هم باشه شما سر ی تاپیک دو ماه پیش و باز کردی و شروع کننده دعوا بودی،

بخاطر توهينهاي زيادي كه ميكرد دقت كنيد من چون ايشون رو ميشناختم و خيليها اين بيمار رواني رو ميشناسن رفتم تاپيكهامو قفل كردم چون ديده بودم كه چقدر مريضه و بددهنه

خانم محترم لحن حرف زدنشو بخونيد لطفا حيف از شما كه بخواهيد بياين اينجا و راجع به اين موجود دوپا نظر بدين بخدا ببينيد يكساعته داره پستهاي زشت و توهين ميزاره

چته زورت گرفته میگه حق با شماست.درست گفته.تو پریدی تو تاپیک من و نظر دادی در مورد دختر من که تو یه ت ...

با تور میری دبی عزیزم؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم خب شما چرا اومدی تاپیک ۳ماه پیشو باز کردی؟ دلیل خاصی دارید؟

واقعا همین.اون خانم گفت دبی ندوس .۳ ماه پیش من گفتم که نگفتم دوس دارین یا نه گفتم تجربتون چیه.حالا اومده میگه همینکارا کردی که دخترت ایجور شده.اخه تو چکار داری مسایلو قاطی میکنی

شوهر تو که داغونتره بدبخت مهل سگم بهت نمیزاره

رفتی دبی محل رو جایی مهل ننویس آبروی ایرانی جماعت بره

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

اه اه حالم بهم خورد ازین رفتار بچگونت 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭