2777
2789
عنوان

زبان دوم

298 بازدید | 36 پست

خانوما زبان دوم چی شروع کنم؟

عربی / اسپانیایی یا هرچیز دیگه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

چینی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چینی

خیلی زمان بره و زبان بی قاعده ای هست... یکم ترسناک برام به نظر میاد

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

من یادم میاد اسپانیایی بود شما برای کسب و کار اگر میخواید عربی

آره عربی علاقه هم دارم یکم

خیلی زمان بره و زبان بی قاعده ای هست... یکم ترسناک برام به نظر میاد

نه اصلا خیلی بامزس

اولش اینطوری فکر می کنی

باز به نظر من عربی ترسناک تره🤦🏼♀️🤣

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

نه اصلا خیلی بامزساولش اینطوری فکر می کنیباز به نظر من عربی ترسناک تره🤦🏼♀️🤣

عربیم خوبه بابا عربی نوشتاریش یکم آدمو کلافه میکنه توی حرف زدن انقد نزدیک فارسیه.

حالا نمیدونم امشب چنتا فیلم چینی میبینم ببینم حس و حالم نسبت بهش چطوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز