2777
2789
عنوان

کنکوریهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 82 پست
دکتر هستم گلم ، دکترای بیولوژی سلولی مولکولی دارم  توضیح دادم براتون من اون شخص نبودم که خدای ...

شوخی کردم گلممم...

ناراحت نشین قصد جسارت نداشتم 

شما خانم دکتر دکترایین اینحا😉😉😉😉

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
واییی ولش کن دیگه انشالله تو همین رشته،موفق بشی بابا سخت نگیر گلممم... کدوم‌شهری؟

سنندج

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوخی کردم گلممم... ناراحت نشین قصد جسارت نداشتم  شما خانم دکتر دکترایین اینحا😉😉😉😉

عزیزمی ناراحت نشدم ...بالاخره هر کسی یه شغلی داره ،همه محترمن 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
سنندج

خیلی خوله هااا...

مهم اینه رشتت عالیه انشاالله همیشه موفق باشی گلم 😘

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
عزیزمی ناراحت نشدم ...بالاخره هر کسی یه شغلی داره ،همه محترمن 

کاملا درسته خانوومی..

منم میکروبیولوژی مشهد میخونم خوشبختم یه جورایی هم رشته ای هستیم

منم نظام قدیمم اگه میشه بگو واسه هر درس کدوم منابع رو داشتی

باشه عزیزم ولی قبلش یه نکته رو بگم که استفاده از کتاب ممکنه بستگی به سطح دانش اموز هم داشته باشه من فقط تجربیاتمو میگم🌹🌹

زیست: گاج نقره ای و یه کتاب رنگ آبی قطور که واسه قلم چی بود بنظرم واسه پایه ومبتدی خوبه الگو و ایکیو و سه سطحی قلم چی هم داشتم که سطحشون بالاتر بود

شیمی :واسه دوم وسوم مبتکران واسه پیش خیلی سبز بعدش هم موج ازمون و سه سطحی های قلم چی خوب بود واقعا. 

ریاضی:گاج نقره ای مخصوصا از نظر درسنامه از کتابایی که دیدم بهتر بود و موج ازمون و در سطح بالا تر هم ایکیو

فیزیک:گاج نقره ای ونشرالگو و سه سطحی قلم چی و موج ازمون که البته زیاد با موج حال نکردم😐

دینی کتاب خیییییییلی مهمه و تستای کنکور وتستای سالای قبل قلم چی

ادبیات موضوعی واسه ارایه و قرابت کتابای الگو وخیلی سبز.و..خوبه برای لغات واعلام کتاب نگاه نو امیرسالاری و جمع بندی  موج ازمون. 

عربی هم خیلی سبز درسنامه وتست خوبی داره جامع نشر الگو هم تستاش خیلی خوبه ولی درس نامه نداره

زبان شبقره داشتم

سوالی بود درخدمتم🌹

مدیریت مالی کرمانشاه

افرین انشالله  حتما تو بانک معتبر کار خوبی پیدا میکنین تبریک میگم

منم فرهنگیان قبول شدم

چون علاقه داری مطمینا موفق میشی عزیز دلم انشاالله یه استاد همه چی تموم ببینیمت

باستانشناسی دانشگاه تهران

رشته جذابیه بنظرم از طرفی دانشگاه تهران...

واقعا تبریک میگم گلمممم