2777
2789
عنوان

کنکوریهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 82 پست
مرسی عزیزدلم  دعام کن زدم یه رسته ی افتضاح اوردم دورتر از شهر خودمون

ولش کن پس...

من یه اقایی رو میشناسم بعد از ۴ سال فردوسی مشهد پزشکی اورد ...

هیچوقت دیر نیست یه سال تحربه کسب کردی برو ببینم چه میکنی...

منتظریم عزیزدلم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من خودم کنکور ندادم گلم ، نتیجه یکی از کاربرها رو برات نوشتم

😎😎😎😎

چیششششش حالا بده بهت گفتم دکتری بیام پیشت؟؟؟😑😑😑

خوب دم اونطرفم گرم😘😘

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
میخواستم دانشگاه تهران قبول بشم کنارش یه رشته دیگه بخونم کلی برنامه ریزی کرده بودم همش دود شد رفت هو ...

واییی ولش کن دیگه انشالله تو همین رشته،موفق بشی بابا سخت نگیر گلممم...

کدوم‌شهری؟

😎😎😎😎 چیششششش حالا بده بهت گفتم دکتری بیام پیشت؟؟؟😑😑😑 خوب دم اونطرفم گرم😘😘

دکتر هستم گلم ، دکترای بیولوژی سلولی مولکولی دارم 

توضیح دادم براتون من اون شخص نبودم که خدای نکرده باعث سو تفاهم نشه 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
اهممم میشه منم راهنمایی کنی چی کار کردی چه نکاتی رعایت کردی میشه از تجربت به منم بگی تا منم موفق بشگ ...

موافقم حتما تونستی بگو همینجا همه بچه ها بتونن استفاده کنن ممنونم ازت

مرسی گلم

😘😘