2777
2789
عنوان

کنکوریهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 82 پست
کاملا درسته خانوومی.. منم میکروبیولوژی مشهد میخونم خوشبختم یه جورایی هم رشته ای هستیم

موفق باشی عزیزم 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشی عزیزم 

ممنون لطف دارین همچنین

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
مرسی گلم میخوای مجدد کنکور شرکت کنی؟

فعلا نه من سال اول ادبیات فرانسه قبول شدم بعد از یک ترم که مرخصی گرفتم دوباره برا کنکور خوندم 

میکروبیولوژی و مهندسی هسته ای تهران آوردم‌ولی خانواده مشکل داشتن بااین رشته...

میکروبیولوژی رو انتخاب کردم...

انشالله بعد از گرفتن لیسانسم اگه ایران بودم حتما دوباره فقط برای پزشکی کنکور میدم...

تا خدا چی بخواد

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
فعلا نه من سال اول ادبیات فرانسه قبول شدم بعد از یک ترم که مرخصی گرفتم دوباره برا کنکور خوندم  ...

به سلامتی

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
به سلامتی

🙏🙏