2777
2789
عنوان

کنکوریهااا

642 بازدید | 82 پست

سلام بچه های کنکوری بیاین بگین چی شد؟؟؟

کجا قبول شدین.؟؟؟؟

چند تا از کاربرا پزشکی و دندون بودن قبول شدن یا نه؟؟؟

خوشحالیتونو با ما هم در میون بزارین دیگه😢😢😢😢😛😛😛😛

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق قبول شدم دولتی 

خیلی خوشحالم باور نمیکردم با وجود متاهل بودن بتونم ی رشته خوب تو شاخه ام قبول شم واقعا خیلی حس خوبیه خداروشکر😊❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
من مامایی قبول شدم

ایول بابا کدوم شهر؟؟؟

خوشحال شدم برات 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
پزشکی فسا

دمت گرم گل کاشتی؟؟؟

خانم دکتر عزیز😉😉😉

مردود

ای جان فدا سرت انشاالله از الان با یه برنامه بهتر شروع کن سال دیگه مننظریم خانم دکتر...

آزاد نزدی ؟؟؟