dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 عنوان لکه بینی زودتر از موعد پریود 2809 بازدید | 23 پست من تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو تقریبا پریودام منظمهچندماه بود سر موقع میشدم ماه قبل باید ۱۸ میشدم ۲۱ لکه بینیم شروع شد دوروز لک قهوه ای بود و بعدش پریود شدماین ماه ۱۶ لک دیدم و تا دیروز که روز ششم بودم لک داشتم اصلا مول پریودی خونریزی نبود فقط لکو درد یه طرفه زیر شکم دارم و کمردرد شدید هم داشتم الان یکم کمردردم کم شدهقبلا اصلا اینجوری نبودم از وقتی اقدام به بارداری کردم پریودام بهم ریخته اما این ماه خیلی عجیب غریب بودسابقه نداش زودتر از موعد بشم اونم فقط لک🙁کسی همچین مشکلی داشته؟امروز | 16:220 نفر لایک کرده اند ... 1398/06/23 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 بی بی چک نزدی؟ نه ولی همون شب اول که لک دیدم درد شدید داشتم نصف شب رفتم بیمارستان ازمایش اورژانسی ازم گرفتن منفی بود گفت برو سونو ولی نرفتم
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 دوباره بزن شاید لک لانه گزینی بوده باشه لانه گزینی دو سه روزه فک کنم مال من ۶ روز بود هیچ علامت دیگه ای هم ندارم اخه
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 دوباره بزن شاید لک لانه گزینی بوده باشه یه جایی خوندم درد یه طرفه علامت چرخش تخمدانه
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 حالا اگه میتونی دوباره بی بی بزن باشه میگیرم فردا میزنم
farimah95 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 436 نه ولی همون شب اول که لک دیدم درد شدید داشتم نصف شب رفتم بیمارستان ازمایش اورژانسی ازم گرفتن منفی بو ... بازم بي بي چک بذار دوست منم لک ميديد اما بارداربود البته دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه اما یکی از دلایلش بارداریه
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 بازم بي بي چک بذار دوست منم لک ميديد اما بارداربود البته دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه اما یکی... مثلا چه چیزای دیگه ای؟
farimah95 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 436 مثلا چه چیزای دیگه ای؟ این مقاله رو ببینید کامل توضیح دادهاپلیکیشن هرلایف و نصب کن میتونی داخلش از پزشکاشون به صورت رایگان سوال بپرسی من خودم همه تاریخامو با این اپ ست میکنم
farimah95 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 436 از طریق گوگل پلی و کافه بازار میتوتی خیلی راحت دانلودش کنی کاملا رایگان و استفاده ازش خیلی خیلی سادساینم راهنمای استفاده از اپلیکیشنش
آرسوخانوم عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 259 منم تنبلی دارم پریود قبلیم ۳۰ مردادبود ۱۶ شهریور تادوروز لکه بینی داشتم درحدی که فقط روشورتم دیده میشد و پشت شرت درنمیومد وتواین دوروز چندبار اینطوری شدم وقطع میشد امروز دوباره لک دیدم منم اقدام کردم اینماه
dodin مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 920 من وقتي دخترمو بارداربودم ازهمون اول طرف چپم تيرميکشيد من الان دوسه ماه سمت چپم درد دارم تیرمیکشه و سینه چپم گاهی سوزن سوزن میشه