2777
2789
عنوان

لکه بینی زودتر از موعد پریود

2807 بازدید | 23 پست

من تنبلی تخمدان دارم ولی با دارو تقریبا پریودام منظمه

چندماه بود سر موقع میشدم ماه قبل باید ۱۸ میشدم ۲۱ لکه بینیم شروع شد دوروز لک قهوه ای بود و بعدش پریود شدم‌

این ماه ۱۶ لک دیدم و تا دیروز که روز ششم بودم لک داشتم اصلا مول پریودی خونریزی نبود فقط لک

و درد یه طرفه زیر شکم دارم و کمردرد شدید هم داشتم الان یکم کمردردم کم شده

قبلا اصلا اینجوری نبودم از وقتی اقدام به بارداری کردم پریودام بهم ریخته اما این ماه خیلی عجیب غریب بود‌سابقه نداش زودتر از موعد بشم اونم فقط لک🙁

کسی همچین مشکلی داشته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی همون شب اول که لک دیدم درد شدید داشتم نصف شب رفتم بیمارستان ازمایش اورژانسی ازم گرفتن منفی بو ...

بازم بي بي چک بذار دوست منم لک ميديد اما بارداربود البته دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه اما یکی از دلایلش بارداریه

منم تنبلی دارم پریود قبلیم ۳۰ مردادبود ۱۶ شهریور تادوروز لکه بینی داشتم‌ درحدی که فقط روشورتم دیده میشد و پشت شرت درنمیومد وتواین دوروز چندبار اینطوری شدم وقطع میشد  امروز دوباره لک دیدم منم اقدام کردم اینماه