2777
2789
عزیزم حتما دعات میکنم توکلت بخدا ...امضامو بخون

خیلی قشنگ بود کاشکی خدا یا منو از این زندگی ببره یا کمکم کنه مریض شدم افسردگی و اضطراب دارم دست خودم نیست چون وقتی فهمیدم شوکه شدم دعوا نکردم داد وبیداد نکردم گریه نکردم ....حالا سرم اومده

دوستم کسی حال آدمای افسرده رو درک نمیکنه. فقط خودمون میدونیم که داریم چی میکشیم. منم همسرم اصلا درکم ...

من جسمم مریض شده تمام گلو زبون زخم و تاول شده که حتی کورتون هم خوبش نمیکنه نه انتی بیوتیک نه کورتون اسکن رفتم پاتولوژیم رفتم دکتر میگه بخاطر استرسه شدیده که داری شده غمباد...همسرم حتی نمیدونه من قرص میخوذم مادرم حتی نمیدونه من چطوری زندگی میکنم میدونی بی کسی از افسردگیم بدتر خدا کنه هیچکی بی کس نباشه ....به قول قدیمیا شدم پرکس بی کس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی قشنگ بود کاشکی خدا یا منو از این زندگی ببره یا کمکم کنه مریض شدم افسردگی و اضطراب دارم دست خودم ...

ان شاالله ی روزی همه چی درست میشه  اشکاتو دیکه نبینیم خواهری ❤❤

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
من جسمم مریض شده تمام گلو زبون زخم و تاول شده که حتی کورتون هم خوبش نمیکنه نه انتی بیوتیک نه کورتون ...

من تمام موهام ریخته و سفید شده با اینکه ۲۸ سالمه.

سردردهای شدید میگیرم. شبها تا صبح بیدارم. صبح ها خوابم میبره همه فکر میکنند از تنبلی و بیکاریه که صبح میخوابم. هیچ کس نمیدونه شبها تا صبح بیدارم. منم بابام فوت کرده. خواهر ندارم‌. یه مادر پیر و مریض دارم. با شوهرم هم میترسم زیاد درددل کنم و بگم افسرده ام . میگم حالا پیش خودش میگه زنم روانی و مریضه. کسی نیست باهاش حرف بزنم و درددل کنم. از بچگی سختی های زیادی کشیدم

من تمام موهام ریخته و سفید شده با اینکه ۲۸ سالمه. سردردهای شدید میگیرم. شبها تا صبح بیدارم. صبح ها ...

برو دکتر حداقل قرص بهت بده بتونی بخوابی کمتر فکر کنی

میخوام اقدام کنم برا بچه. واسه همین نمیخوام قرص بخورم

دکترا میگن ادم افسرده نباید حامله شه وقتی افسرده ای هورمونای بارداری بدترش میکنه و ادم افسرده نمیتونه به ی نوزاد رسیدگی کنه

دکترا میگن ادم افسرده نباید حامله شه وقتی افسرده ای هورمونای بارداری بدترش میکنه و ادم افسرده نمیتون ...

چاره ای ندارم. سنم داره میره بالا. از طرفی پسرم خیلی دلش خواهر و برادر میخواد. و اینکه فکر میکنم اگه بچه بیارم روحیه ام بهتر میشه. چون نوزاد خیلی دوست دارم. هرجایی نوزاد ببینم یه آرامش خاصی بهم دست میده

چاره ای ندارم. سنم داره میره بالا. از طرفی پسرم خیلی دلش خواهر و برادر میخواد. و اینکه فکر میکنم اگه ...

به نظر من اول دنبال درمان برو نوزاد جدید ی سری مشکلاتم داره و سخته با افسردگی

2790
2778
2791
2779
2792