2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگیم سرتا سر ترس و تشویش و اضطرابه قرص میخورم چون دکترم معتقده جسمم در اثر استرس بیمار شده ....قرصهای ضد افسردگی میخورم ولی شوهرم کسی نیست درک کنه کسی نیست بفهمه...هنوز یادگاریاشون نگه داشته تو خونه ی مامانش خودم دیدم زیر تختش ...هنوز شماره هاشون سیو داره هنوز جایی مشابه اسمشون میاد ی جوری میشه من میدونم شوهرم با دختر اخری قصد ازدواج داشته...دختر کم سن  وسالی بوده با خونواده سخت گیر خیلی بیشتر ازمن باهاش وقت میگذرونده ....ولی نمیدونم چرا اومد خواستگاری من ...ازدواج درخواست خودش بوده همیشه فک میکنم شاید بعد هفت سال عادت کرده بوده یا دلش برام سوخته

میدونید گذشته اون ادمها  نیستن ولی فکرشون داره من میخوره وقتی رابطه داریم اونا میان تو ذهنم که چطور با اونا میخوابیده وقتی من احمق 7سال پاش نشسته بودم یا مثلا منو میذاشته محل کارم میرته دنبال اونا... 

دوست عزیزم من هم گرفتار افسردگی و اضطراب و بیخوابی هستم... ولی مشکلم چیز دیگه ای هستش.

اما شما اگه الان مطمئنی که شوهرت در حال حاضر با کسی جز شما نیست و به شما متعهده دیگه نگران نباش و گذشته رو فراموش کن و به فکر آینده باش. سعی کن مثبت فکر کنی. زیاد تنها نمونی تو خونه و فکر نکنی. سر خودت رو گرم کن.کلاس برو و توی خونه زیاد تنها نمون. سعی کن فکر گذشته رو از خودت دور کنی. سعی کن روزای خوبی برای خودت و شوهرت بسازی 

ناراحت شدم خدا کمکت میتونه بکنه فقط عزیزم .. بچه داری؟

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
نه تازه عروسم شش ماهه

کاش کاری از دستمون برمیومد قلبم درد گرفت 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
دوست عزیزم من هم گرفتار افسردگی و اضطراب و بیخوابی هستم... ولی مشکلم چیز دیگه ای هستش. اما شما اگه ...

عزیزم شوهرم هنوز یادگاریاشون داره ...مادرشوهرم که دعا میگیره اون دخترا میان...درسته شوهرم دیگ با اونا نیست سر قولشم مونده ولی من گول خوردم من فک میکردم هفت سال بامن بوده که زنش شدم وگرنه جدا میشدم همون قبل عقد...چندروز پیشهای دختر اولی انقد در زد دمه خونه نرفتم درو باز کنم به همسرم زنگ زدم بیاد خونه سریع ولی اون رفته بود...هرکارم کنم لکه های کثافت کاریش پاک نمیشه....خیلی سخته به من میگفت دوستم یواشکی اومده خونه مون کاندوم جا گذاشته مامانم فک کرده کار من بوده (تو دوستیمون )ولی تو پیامهاش خوندم مال خودشون بوده که یادشون رفته....یا مثلا بیبی چک میخرده برای دختر...وقتی من جریان دوست اولش فهمیدم ازش جدا داشتم میشدم خودش نذاشت....ولی بعدهت=ا که خوندم نوشته بود برای اون که من ی سریشم من دست از سرش بر نمیدارم و اینکه از اونم خواسته بود ترکش نکنه...ازارم میده عکساشون دونفره هنوز داره پاک نمیکنه چندبار گفتم....دیگ نمیگم چون دارم خودم کوچیک میکنم 

عزیزم شوهرم هنوز یادگاریاشون داره ...مادرشوهرم که دعا میگیره اون دخترا میان...درسته شوهرم دیگ با اون ...

خوب اگه واقعا نمیتونی کنار بیای ازش جدا شو. چون این فکرها مثل خوره به جونت افتاده و روحت و جسمت رو نابود میکنه. من با تمام وجود درکت میکنم. تو توی تمام لحظات داری با خودت و با افکارت میجنگی و دائم با خودت درگیری. من خودم افسرده ام و میدونم که افسردگی بدن رو چقدر ضعیف میکنه. اگه واقعا نمیتونی باهاش زندگی کنی هرچه زودتر جدابشی بهتره چون اگه بچه بیاری کارت خیلی سخت تر میشه.

یا باید دلت رو باهاش صاف کنی و گذشته رو فراموش کنی. یا ازش جدا بشی

کاش کاری از دستمون برمیومد قلبم درد گرفت 

برام دعا کن نمیدونی چقدر سخته بخاطر زندیگیمون میام سرکار هرچی که در میارم خالصانه میذارم وسط خونه و زندگیم همیشه مرتب و تمیز همیشه ظاهرم حفظ میکنم کسی نفهمه ...ولی من با تک تک  سلول به سلولم دارم رنج میبرم تو تنهاییم با خون جیگر اشک میریزم همسرم خیلی من فروخته....تازگیا بخاطر قرص اعصاب نمیتونم صبح خیلی زود بلند شم ادیت میشم ولی مگیر اون میفهمه اگر دوستم داره چرا نمیفهمه حال و روزمو اگر بهم نزدیکه پس چرا نمیبینه دارم اب میشک زجر میکشم طلاقم بده برم

خوب اگه واقعا نمیتونی کنار بیای ازش جدا شو. چون این فکرها مثل خوره به جونت افتاده و روحت و جسمت رو ن ...

خونواده ای ندارم که حامی باشن مهریه و پشتوانه هم ندارم گیر کردم اگر به من بود همین امروز میرفتم

برام دعا کن نمیدونی چقدر سخته بخاطر زندیگیمون میام سرکار هرچی که در میارم خالصانه میذارم وسط خونه و ...

عزیزم حتما دعات میکنم توکلت بخدا ...امضامو بخون

برام دعا کن نمیدونی چقدر سخته بخاطر زندیگیمون میام سرکار هرچی که در میارم خالصانه میذارم وسط خونه و ...

دوستم کسی حال آدمای افسرده رو درک نمیکنه. فقط خودمون میدونیم که داریم چی میکشیم. منم همسرم اصلا درکم نمیکنم. چون اونا فقط ظاهر آدم رو میبینند. و کسی از درونمون خبر نداره. بزرگترین ناراحتی ما افسرده ها شاید همینه که هیچ کس نمیفهمه داریم چی میکشیم. بدترین درد به نظرم افسردگیه. هیچ کدوم از دردها و بیماری های جسمانی به اندازه افسردگی آزاردهنده نیست. ما هرروز داریم شکنجه میشیم. زنده ایم ولی زندگی نمیکنیم. 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز