2789
عنوان

عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 88 پست
من کوردم و کلی عروس فارس داریم و تاحالا مشکلی پیش نیومده،بقیه ذهنیتشون بده لرها مردم بی شیله پیله ای ...

همش میگن فرهنگمون بهم نمیخوره نمیدونم چطوری مجابشون کنم میگن تو حالیت نیس من که خیلی مشاوره و روان درمانی هم رفتم

ولی خانوادم حرف حرف خودشونه

نمی‌دونم چرا اینا اینجوری میکنن با من

فقط و فقطم دلیلشون همینه...من به شخصه اصلا مشکلی ندارم به لر بودن تازه استقبالم میکنم 

...

من کوردم و کلی عروس فارس داریم و تاحالا مشکلی پیش نیومده،بقیه ذهنیتشون بده لرها مردم بی شیله پیله ای ...

دقیقا  ماهم عروس فارس داریم خودمون کردیم اما این مدلیو ندیدم تا حالا.

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش میگن فرهنگمون بهم نمیخوره نمیدونم چطوری مجابشون کنم میگن تو حالیت نیس من که خیلی مشاوره و روان د ...

ورود به یک خانواده جدید واسه هرکسی سخته قطعا اونجا رفتاری میبینی که تو خانواده خودت نیس چون نوع تربیت باهم متفاوته

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

همه جا خوب و بد داره عزيزم 

تمام عشيره ها و قومها مهمان نواز هستن اما ايا زندگي كردن باهاشون هم به همون اسوني و شيريني هست؟!!!!!

بعد از اون كرد سنندج كرد ايلام كرد كرمانشاه كدومش؟؟؟

لر يا سوج لر خرم اباد لر بختياري؟!!

ترك اذري ترك ....

ببين كبوتر با كبوتر باز با باز ...

ما فارسها خودمون بزور باهم كنار ميايم چه برسه دوتا قوم مختلف با دووو فرررهنگ كاملااااا متفاوت كنار هم قرار بگيرن !

من مخالفم

ضمنا عزيزدلم شما ادمهاي بسسسسيار خوب..

اما بزار از زبون عروسهاتون هم بشنويم!

قطعااااااا چيزهايي وجود داره!

عشق یعنی، براش جون بدی،برات جون بده..

عشق یعنی،حتی وسط جروبحث و دعوا خندتون بگیره.

عشق یعنی از دوری هم خوابشون نبره.

عشق یعنی ارزو کنی زودتر از اون بمیری.

عشق یعنی حاضر باشن واسه هم تا جهنم برن.

عشق یعنی همه دنیا بد تورو بگن ولی اون بگه تو بهترینی.

عشق یعنی،قهرشون فقط 5 دقیقه طول بکشه.

عشق یعنی ارزو کنی کاش بچم شبیهش بشه.

عشق یعنی دنیارو بهم بریزن واسه هم .

عشق یعنی کاش هیچوقت دوریشو غمشو گریه  غصه شو نبینم.

عشق یعنی بگی خارتوو پاش بره توو چشم من. 

عشق یعنی اگه کسی یه قطره اشکتو دربیاره،دنیارو روو سرش خراب کنه..

عشق یعنی وقتی خوابه نگاش کنی و قربون صدقش بری.

عشق یعنی خورد کنی دندون و دهنی رو که یک کلام بدشو بگه.

عشق یعنی واسه خاطر هم عوض شن .

تجربه کردم عشقو.. قشنگه. مثل خوابه.. 

ازقبل ازدواج تا الان که پنج سال گذشته، با دوبچه روز ب روز بیش   تر میشه..

خوشبختی یعنی عشششششق دوطرفه و بس..

ضمنا عزيزدلم شما ادمهاي بسسسسيار خوب.. اما بزار از زبون عروسهاتون هم بشنويم! قطعااااااا چيزهايي وج ...

ما هیچوقت کلید خونه کسی رو نداریم،حالا چون اون شخص به تور شما خورده دلیل نمیشه،بعدشم قطعا اون آقا چون مجرد بوده خانوادش کلیدشو داشتن و چیزای دیگه،،،ماشینمون مال خودمونه ووو

من وشوهرم باهم دوست بودیم به سختی به هم رسیدیم

اما واقعا همو دوست داشتیم تنها دفعه ای که اشک شوهرمو دیدم زمانی بود که يه هفته هموندیدیم، زندگی بالاپایین داره اما هنوزم عاشق هميم هنوزم وقتی نگاهم میکنه عشق میبینم توچشماش، اما سختی هم زیاددیدیم

ما هیچوقت کلید خونه کسی رو نداریم،حالا چون اون شخص به تور شما خورده دلیل نمیشه،بعدشم قطعا اون آقا چو ...

شما لري؟؟؟؟؟

چي داري ميگي خواهر من

تعصباتت رو بزار براي كسيكه شمشيرشو از رو بسته برات و دوم اينكه لطفا پست خودت رو ريپلاي كن!

ممنون

شما لري؟؟؟؟؟ چي داري ميگي خواهر من تعصباتت رو بزار براي كسيكه شمشيرشو از رو غلاف كرده و دوم اينكه ...

چرا فکر میکنید هرکس اینجا پیام میده داره باهاتون دعوا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟کاش میشد اینجا صدا فرستاد تا بدونید لحن طرفتون چجوریه،من پدرم کورده مادرم لر،،،دوتاشونم ایلامی هستن از رو تعصبم حرف نزدم