البته!
ببين عزيزم من نميدونم كه شما قوميت خاصي داريد يا فارس هستين اما احتمال ميدم فارس باشيد
ببين عزيزم قوم و عشيره يه سري خلق و خو و فرهنگهاي خاص دارن كه ما فارسها نميتونيم با اونها كنار بيايم مثلا به عنوان مثال من و تويي بين اونها وجود نداره ! ماشين من براي همه هست شاايد فردا شما احتياج به ماشين داشته باشيد در حاليكه برادر شوهر پدرشوهر با ... همزمان احتياج با ماشين داشته باشن و شك نكن تو اخر از همه مياي و الويت با اونهاست!
زندگي فقط ازدواج ٢ نفر نيست بلكه ازدواج ٢ لشكر باهمه!!!!!
كليد خونتونو ممكنه اونها هم داشته باشند و اگر مخالفت كني باعث عصبانيت همين عشق امروزت ميشه و اختلافات بالا ميگيره و در نهايت عشق تبديل به يك جو سنگين و غيرقابل تحمل ميشه من مادرم قشقايي هستن ! اما پدرم فارس بارها شاهد اختلافاتشون بودم عشيره فقطططططط بدرد خودش ميخوره لر با لر ترك با ترك كرد با كرد و....
خصوصااااا لرهااااااااا.... بسياررررررر فرهنگ عجيبي دارن
بعد از ازدواج توقعات بالا ميره انتظارات بالا ميره
من جاي تو باشم به حرف پدر و مادرم گوش ميكنم هيچ موقع عم فكر نكن كه اونها دارن اشتباه ميكنن و تورو درك ميكنن اونها در واقع با منطق و عقلشون رفتار و قضاوت ميكنن تو با احساس كااااااااملا خام و بچه گانه!!!!!!
خانواده پرجمعيت يك معضل بزرگه عزيزم معضللللللل!!!!!!!!!
واي نميتونم تصور كنم چطوري حاضري با اين همه شرايط سخت كنار بياي البته چون لمسش نكردي و تجربه نداري! اشتباه نكن!!!!!