2789
عنوان

عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 88 پست
عزيزم ببخش اما همششش دلايل موجهي هستن عزيزم من به اونها حق ميدم نامزد كن امتحان كن برو و بيا بعد حت ...

خب منم که نمیگم همین فردا ازدواج کنیم!بعضی چیزا رو میشه تحمل کرد آخه

شما خواهری کن بهم بگو متوجم کن

خب منم که نمیگم همین فردا ازدواج کنیم!بعضی چیزا رو میشه تحمل کرد آخه شما خواهری کن بهم بگو متوجم کن

البته!

ببين عزيزم من نميدونم كه شما قوميت خاصي داريد يا فارس هستين اما احتمال ميدم فارس باشيد 

ببين عزيزم قوم و عشيره يه سري خلق و خو و فرهنگهاي خاص دارن كه ما فارسها نميتونيم با اونها كنار بيايم مثلا به عنوان مثال من و تويي بين اونها وجود نداره ! ماشين من براي همه هست شاايد فردا شما احتياج به ماشين داشته باشيد در حاليكه برادر شوهر پدرشوهر با ... همزمان احتياج با ماشين داشته باشن و شك نكن تو اخر از همه مياي و الويت با اونهاست!

زندگي فقط ازدواج ٢ نفر نيست بلكه ازدواج ٢ لشكر باهمه!!!!!

كليد خونتونو ممكنه اونها هم داشته باشند و اگر مخالفت كني باعث عصبانيت همين عشق امروزت ميشه و اختلافات بالا ميگيره و در نهايت عشق تبديل به يك جو سنگين و غيرقابل تحمل ميشه من مادرم قشقايي هستن ! اما پدرم فارس بارها شاهد اختلافاتشون بودم عشيره فقطططططط بدرد خودش ميخوره لر با لر ترك با ترك كرد با كرد و....

خصوصااااا لرهااااااااا.... بسياررررررر فرهنگ عجيبي دارن

بعد از ازدواج توقعات بالا ميره انتظارات بالا ميره 

من جاي تو باشم به حرف پدر و مادرم گوش ميكنم هيچ موقع عم فكر نكن كه اونها دارن اشتباه ميكنن و تورو درك ميكنن اونها در واقع با منطق و عقلشون رفتار و قضاوت ميكنن تو با احساس كااااااااملا خام و بچه گانه!!!!!!

خانواده پرجمعيت يك معضل بزرگه عزيزم معضللللللل!!!!!!!!!

واي نميتونم تصور كنم چطوري حاضري با اين همه شرايط سخت كنار بياي البته چون لمسش نكردي و تجربه نداري! اشتباه نكن!!!!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب منم که نمیگم همین فردا ازدواج کنیم!بعضی چیزا رو میشه تحمل کرد آخه شما خواهری کن بهم بگو متوجم کن

از نظر مالي همه از هم توقع دارن و بايد به خانواده اش كمك كنه! 

ببين عزيزم كسي بايد با اين خانواده وصلت كنه كه عين خودشون باشه و عادت به اين رسوم داشته باشه دختر عزيزنازي و خانواده اي كه هميشه تووش يه سري محدوديتها بوده هرگز نميتونه با فرهنگ كنار بياد ببين من خاستگار جراح داشتم لر ياسوج بود بسيار وضعش عالي بود و ادم خوبي هم بود اما روزيكه با من قرار ملاقات داشت گفت خواهرم امشب داره مياد پيشم گفتم پس بايد زودتر بريد خونه گفت نه كليد خونه رو دارن خانواده ام!!!!!

ايا اين اقا ميتونه بعد از ازدواج با شما قانون رو براحتي تغيير بده؟؟؟!!!! حالا اين موضوع نه، خيلي مسايل ديگه اين تازه با كلاسش بود!!! و من بدون شك همون اول كه ديدمش و فهميدم لر هست بدون هيچ فكري ردش كردم! پشيمون هم نيستم!

حيفته

منم مث تو باورش نداشتم تااین که عاشق شدم و بعدش جدا شدیم الان 4 سال از اون  جدایی میگذره انگار ...

منم چهارسال عاشق بودم دیشبم خوابشو دیدم ولی دیگه نمیخامش

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
اخه ادم خيلي چيزهارو ميتونه ناديد بگيره  بواسطه دوست داشتن و عشقش

اره ازدواجم سنتی بود با کارهایی که کرده حالم ازش به هم میخوره با خودم میگم اگه دوسش داشتم شاید بخشیدنش راحت تر بود.  

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۰ 🍁🍁🍁🍁🍁

عشق همان مهروعلاقه ای است که بایک نگاه یابرخورد دریک لحظه به وجودمیادودردل دوطرف میشینه که بهش میگن ((عشق اول)) صدتاعشق دیگه هم جای عشق اولونمیگیره، حالااگه به عشقت رسیدی زندگی میکنی، اگرنرسیدی یک عمو زندگیت میشه اشک وحسرت وغم وغصه

نمیخوان گوش بدن من با ی مشاور دادگستری در ارتباطم و زیر نظر مشاور هر کاری رو میکنم مشکل من اینه پسر ...

من کوردم و کلی عروس فارس داریم و تاحالا مشکلی پیش نیومده،بقیه ذهنیتشون بده لرها مردم بی شیله پیله ای هستن کوردها بشدت مهمان نواز و کمک دهنده

عشق همان مهروعلاقه ای است که بایک نگاه یابرخورد دریک لحظه به وجودمیادودردل دوطرف میشینه که بهش میگن ...

منم دریک نگاه  دلم لرزید واسه پسرعموم اونم کسی که تقریبا هیچ شناختی ازش ندارم،میترسم روزی بهش بگم خوب برخورد نکنه و بگه مگه میشه دریک نگاه عاشق شد

پس نگوعاشق بودم، عاشق معشقشوازیادنمیبره

از یاد نبردم وقتی خوابشو میبینم هنوز ولی بد کرد خیانت و دروغ فاصله انداخت بینمون الان دلم واسه کسی دیگه لرزیده امضامو بخون،نمیتونم بخاطر یه عشق نامرد زندگیمو نابود کنم

من و همسرم ب هم معرفی شدیم برای ازدواج و همون لحظه ک همو دیدیم هر دو یه حس خاصی داشتیم ک همون عشق بود،یه لحظه هم دوری برامون عذاب بود،یک سال نامزد بودیم و سه سال عقد و الان نه ساله ک ازدواج کردیم و سه تا کوچولو هم خدا بهمون داده هر دو هم نسبتا سنمون کم بود،عاشقانه ب معنای واقعی با هم شروع کردیم و الان از اون موقع عاشق تریم مخصوصا همسرم هر روز عشقمون و وابستگیمون ب هم بیشتر میشه خدارو شکر

💗💗💗