از تنهایی نه خودم دوست درست حسابی دارم نه شوهرم که باهاشون رفت وآمد کنیم یا مسافرت بریم خواهر و برادرامونم مجردن و اصلا پایه نیستن دلم گرفته تو اینستا میبینم جمع های دوستانه رو همه جوون همه پایه میگن میخندن عکس میندازن😥😥😥😥
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به تجربه كردن خوبه تور نميتونين برين از اين يه روزه ها به كوهي دشتي دمني يا مثلا كوهنوردي يه ...
الان شوهرم گیر داده بریم مسافرت ولی واقعا نمیتونم بهش بگم ک دو نفری اصلا ب هم نمیچسبه خواهر برادرامون میان ولی میدونی پایه نیستن انگار فازشون ب ما نمیخوره اصلا مثلا خواهر شوهرم دو سال از خودم بزرگ تره مجردم هست ولی انگار تو یه دنیا دیگس اصلا باهاش خوش نمیگذره دنبال خاله زنک بازیه همش دنبال این که کی چی خریده کی چی نخریده کی چاقه کی لاغره اوووف
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️