2789
عنوان

دلم گرفته

126 بازدید | 13 پست

از تنهایی نه خودم دوست درست حسابی دارم نه شوهرم که باهاشون رفت وآمد کنیم یا مسافرت بریم خواهر و برادرامونم مجردن و اصلا پایه نیستن دلم گرفته تو اینستا میبینم جمع های دوستانه رو همه جوون همه پایه میگن میخندن عکس میندازن😥😥😥😥

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

تنهایی برید 

رفیق بازی هم خوبه هم بدی های خودش داره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تنهایی برید  رفیق بازی هم خوبه هم بدی های خودش داره

اخه چقدر تنهایی تو خونه تنها مسافرت تنها گشت و گزار تنهاا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفیق هم باشید  ما چند نفری هستن که بخوایم باهاشون بریم اما خودمون دوتا بیشتر حال میده

میدونی اخه ما تو خونه هم زیاد باهم حرفی نداریم بزنیم یا تو گوشی یا تو تلویزبون مسافرت سوتو کور که حال نمیده اصلا

منم دلم گرفته. احساس میکنم از همه عقب افتادم.

چرا عزیزم

میخوای چکار ...مگه میشه به غریبه اعتماد کرد ..2 تایی هرجا دلتون میخواد برید و بگردید

تو مجردی همش میگفتم ازدواج کنیم اینور بریم اونور بریم ولی الان اصلا دلم نمیخواد شوهرم اصلا اهل خوشگذرونی نیس حوصلم سر میره دوتایی

ميدونم چي ميگي 

ولي من هروقت به اينجور دور همي ها فك ميكنم همش مشكلاتش مياد تو چشم بسكهخيلي وقته نرفتم 

تو جمع خيلي سختمه ديگه يكي گرمشه يكي سردشه يكي گشنشه ديگه سخته ادماي پايه پيدا كردن 

ميدونم چي ميگي  ولي من هروقت به اينجور دور همي ها فك ميكنم همش مشكلاتش مياد تو چشم بسكهخيلي وق ...

اره شاید چون تا حالا نرفتم و برام پیش نیومده فکر میکنم خیلی خوبه نمیدونم 

اره شاید چون تا حالا نرفتم و برام پیش نیومده فکر میکنم خیلی خوبه نمیدونم 

به تجربه كردن خوبه

تور نميتونين برين از اين يه روزه ها به كوهي دشتي دمني يا مثلا كوهنوردي 

يه بار حاضري درست كن برين پارك به همين خواهر برادراي مجرد هم بگو ما داريم ميريم شمام بياين مثلا شهر بازي هم داشته باشه پاركه

به تجربه كردن خوبه تور نميتونين برين از اين يه روزه ها به كوهي دشتي دمني يا مثلا كوهنوردي  يه ...

الان شوهرم گیر داده بریم مسافرت ولی واقعا نمیتونم بهش بگم ک دو نفری اصلا ب هم نمیچسبه خواهر برادرامون میان ولی میدونی پایه نیستن انگار فازشون ب ما نمیخوره اصلا مثلا خواهر شوهرم دو سال از خودم بزرگ تره مجردم هست ولی انگار تو یه دنیا دیگس اصلا باهاش خوش نمیگذره دنبال خاله زنک بازیه همش دنبال این که کی چی خریده کی چی نخریده کی چاقه کی لاغره اوووف