2777
2789
عنوان

تست بدم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 69 پست

انشاالله همتونو تو تخت بیمارستان نی نی به بغل بیبینن صلوات استارترتم دوقلو بیاره تا این وقت شب تاپیک نزنه  جیگرش حال بیاد الهی همتون بی خوابی شب بگیرین با نی نی بع کول صلوات  کلا امشب نقش متولی مسجد قدیمیا را گرفتم که پشت نماز شروع میکردن به دعا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواب چشمانم را بربود لطفا تاپیک را برقرار و زنده نگه دارین ببینم مادر شدین یا نه تهش میخام ببینم خودم مستجاب الدعوه شدم 😉😉😉😉😉 جدا از شوخی سحرگاه آیه 74سوره مبارکه ی فرقان را بخونین انشاالله خدا به همتون فرزندی عطا میکنه مایه روشنی چشم تو قنوت هاتون بخونین یا اصلا همینطور تو طول روز زمزمه کنین 

خواب چشمانم را بربود لطفا تاپیک را برقرار و زنده نگه دارین ببینم مادر شدین یا نه تهش میخام ببینم خود ...

چشم حتمن☺️ 

ممنونم خیییلی لطف کردین.🌹🌹🌹

ان شاالله خدا دیر یا زود چشم همه ی اونایی که نینی میخوان رو روشن کنه

بارداری شک نکن هنوز هورمون بارداریت بالا نرفته احتمالا تازه باردارشدی 

وای واقعا؟؟؟🙊🙈 خودم خیلی امیدوار نیستم نمیدونم چرا....دوسه روز دیگه دوباره بی بی چک میزنم...توکل بخدا ببینیم چی میشه

من که ماجرا چک بی بیم را گفتم از ذوقم رفتم آزمایش گفت بارداری ..........سرییییع رفتم پیش دکترم سونو داد برای چند روز بعد... آخه میزان هورمون بارداریم خیلی کم بود گفت برو سونو  سونو را دادم 😦😦😦😦گفت کیسه هست جنین نیست ینی تا این حد بهد شما میخاین اگه باردار باشبن زودی نشون بده!!!!