2777
2789
عنوان

تست بدم یا نه؟

371 بازدید | 69 پست

خانوما من تقریبا۴ روز دیگه موعد پریودمه ولی خب استرس دارم که باردار باشم...نمیتونم صبرکنم....به نظرتون فردا بیبی چک بزارم؟ اگه باشم نشون میده؟؟؟؟

آره بذار اگه باردار باشى استرس بدتره برات

منو نشون داد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۴ روز مونده زدم منفی شد ولی چن ساعت بعد نگاش‌ کردم خط کمرنگ داشت به نظرتون آز بدم؟؟؟؟ 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
آره بذار اگه باردار باشى استرس بدتره برات منو نشون داد

دقیقا چون میدونم استرس بده میخوام زودتر خیالم راحت شه...انقد این چندروز اتفاقات استرس زا واسم افتاد که نگو

دوست دارم 100000تا بی،بی چک داشته باشم روزی 3تا بزنم از این پریود تا پریود بعدی😬😬😬 بی بی چک زدن و دوست دارم 😃😃😃

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
حالا به نتیجه ی منفیش میشه اعتماد کرد؟؟؟اگه منفی بود؟

منفی بود نیستی دیگه 

صبر کن موعدت شد و دو سه روز گذشت و نشدی دوباره بزن باردار باشی دیگه صد در صد اون موقع نشون میده 

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍