از دیجی کالا بخر ارزون میوفته.... من پک 5تایی میخرم 11تومن جای 30تومن😬
من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
وایی من دوست دارم حتی وقتی ک اقدام نداشتمم زدم 😬😬😬
من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
منم ۴ روز مونده زدم منفی شد ولی چن ساعت بعد نگاش کردم خط کمرنگ داشت به نظرتون آز بدم؟؟؟؟
خانمااا جواب منم بدین لطفا به نظرتون فردا آز بدم علائم هم دارم دوتا هم آمپول تزریق کردم
☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
من پارسال 30تا خزیدم برای 5تا دوستام ک اقدام میکردن شد 48تومن مارک لاوین رز .... در صورتی ک از داروخونه میشد 110تومن
میگن بعد از ۱۰ دقیقه دیگه اون تست عملا از کار افتاده نمیشه اعتماد کرد....تازه ده دیقه هم زیاده
ینی نا امیدبشم کلا منفیه
☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
نه ناامید نباش اگه پریودت عقب افتاده و علایم داری یبار دیگه بیبی چک بزن اگه بازم منفی بود برو ازمایش بده.....میگن مثبتش قابل اعتماده ولی منفیش نه....مامان من حامله بود بیبی چکش منفی شد ولی آز داد مثبت بود
خخخخخ من قبلا ها یبار اقدام داشتم ولی با جلوگیری اونم بیبی چک زدم ولی الان دیگه اقدام بدون جلوگیری د ...
ان شاالله ک بارداری