2777
2789
عنوان

تست بدم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 69 پست
شما چی داری علایم؟

تیرکشیدن زیر دل و واژن گاهی کمردرد یکم سردرد وسرگیجه 

بزاق دهنمم زیاد شد تکرر ادرار هم دارم حس پریودی دارم

ولی میترسم همه ی اینا تلقین باشه 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما تاریخ پریودت دقیقه؟ ینی نامنظم نیستی؟

فعلا که با دارو منظم شده چون سقط داشتم کلا هورمونام بهم ریخته بود 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
من بی بی چک گذاشتم ....نبود .....شوتش کردم تو سطل😈😈😈😈 .....بعد دوساعت دوتا خط زرشکی 😉😉😉😉😉

باردار بودی؟

فعلا که با دارو منظم شده چون سقط داشتم کلا هورمونام بهم ریخته بود 

اهان...ایشالا که تلقین نیست...ایشالا که نی نی دار شی

بیا به هم انرژی مثبت بدیم....شاید باشیم شاید نباشیم ولی استرسش برامون میمونه....پس بهتره نیمه پر لیوانو ببینیم

اهان...ایشالا که تلقین نیست...ایشالا که نی نی دار شی بیا به هم انرژی مثبت بدیم....شاید باشیم شاید ن ...

هرچی که قسمت باشه  ایشالا تست میزنی مثبت میشه منم فردا آز میدم از استرس راحت میشم اگه حامله شدم خداروشکر میکنم نشدم میرم کربلا هرجفتش برام خیره ایشالا برای توهم خیر باشه

بله ناراحت نباش نی نی دار میشی  زودی زود خبرشو بده تو همین تاپیکا انشاالله به حق حضرت زهرا به آ ...

ممنون عزیزم از انرژی مثبتت

بله ناراحت نباش نی نی دار میشی  زودی زود خبرشو بده تو همین تاپیکا انشاالله به حق حضرت زهرا به آ ...

مممنونمممم ایشالاااا خیلی دعا کنید من عاشق بچه ام من خیلی عجولم تازه یه ماهه اقدام کردیم ولی عجله دارم...