2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی روزی مثلا۱۳۰۰ تا درسته؟ یعنی اندازه اون عدد حق مصرف دارم درسته؟نمیفهمم اون عذذه مصرفه یا سوخت؟

نگا کن تو الان ۶۳ رو ضربدر ۳۰ کنی میشه ۱۸۹۰ برای اینکه هفته ای یک کیلو کم کنی باید ۱۰۰۰ تا ازش کم کنی که میشه ۸۹۰ تا ولی چون زیر ۱۲۰۰ تا وزنت استپ میکنه و کم نمیشه بهتره روی ۱۲۰۰ تا ببندی کالریتو یا ۱۳۰۰ تا

این نیز بگذرد...                                   
نگا کن تو الان ۶۳ رو ضربدر ۳۰ کنی میشه ۱۸۹۰ برای اینکه هفته ای یک کیلو کم کنی باید ۱۰۰۰ تا ازش کم کن ...

میدونم اینارو ۱۳۰۰ یعنی اینکه روزی حق دارم ۱۳۰۰ تا کالری مثلا مصرف کنم اره؟

خدایاشکرت
اخه دونه یه قوطی که نه 

نگاه کن مثلا نوشته وزن100 گرم بعد ببین مثلا توش چنتا بیسکویت داره برا مثال فک کن 5 تا باشه که 100 رو تقسیم بر 5 کن میشه هر دونه 20 گرم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
نگا کن تو الان ۶۳ رو ضربدر ۳۰ کنی میشه ۱۸۹۰ برای اینکه هفته ای یک کیلو کم کنی باید ۱۰۰۰ تا ازش کم کن ...

یعنی حمع هرچی میخورم بشه۱۳۰۰ حدودا درسته؟یا اینکه ۱۳۰۰ کالری باید. بسوزونم اینو متوجه نمیشم 

خدایاشکرت
من یه سوال دارم😣

بپرس عزیزم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
یعنی حمع هرچی میخورم بشه۱۳۰۰ حدودا درسته؟یا اینکه ۱۳۰۰ کالری باید. بسوزونم اینو متوجه نمیشم 

حق داری فقط اون مقدار بخوری

نه جمع هرچی میخوری بشه ۱۳۰۰ تا معمولا فعالیت هارو حساب نمیکنن ولی اگه میخوای حساب کنی مثلا ۱۵۰۰ تا خوردی امروز ۲۰۰ کالری هم با پیاده روی سوزوندی پس کالری دریافتی امروزت میشه ۱۳۰۰ که همون کالری کاهش وزنته ولی خب یه سریا ورزش و فعالیت رو حساب نمیکنن این دیگه به خودت بستگی داره

این نیز بگذرد...                                   

جمع هر چی که میخوری باید بشه 1300 

وقتی وزن ضربدر 30 میشه اون.مقدار میشه کالری تثبیتت یعنی اون اندازه بخوری نه چاق میشی نه لاغر اما هر مقدار از اون کمتر بخوری لاغر میشی

بهتره کالری سوزانده ات رو حساب نکنی فقط تمرکزت رو کالری مصرفیت باشه

بهترین و اصولی ترین روش کالری شماری

وزن فعلی ضرب در ۲۰

شیر ده ها به اضافه ی ۲۰۰ کنن

با ورزش هفته ای نیم کیلو کم میکنین

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک