2777
2789
اره با این فرمول حساب کردم  بعضی روزا کم و زیاد میشد مثلا مهمون میومد یا مهمونی بودم مثلا یه ر ...

منم از فرذا بین۸۰۰تا۱۲۰۰میبندم....

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
انشاالله با همین فرمولی که خانوم گفت وزن رو صرب در ۳ کنیم هزار تا ازش کنیم میشه کالری دریافتیمون

ضربدر 30

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۶۳ ام با این فرمول که کفتی عدد۸۹۰ میاد یعنی روزانه انقد بخورم فقط؟

فعالیتاتم هست

مثلا من امروزحموم و نماز و تمیزکاری و سی دیقه ورزشام شد۷۸۰کالری 

با احتساب تخمه که خوردم ۱۴۰۰کالری خوردم

اون باللیی منهایی این پایینی میشه حدود۷۰۰

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من الان ۶۳ ام با این فرمول که کفتی عدد۸۹۰ میاد یعنی روزانه انقد بخورم فقط؟

تو وزنای کمتر از 70 کیلو نمیشه کالری رو خیلی پایین بست چون باعث خراب شدن پوست و مشکلات دیگه میشه 

با کم کردن 1000 کالری از کالری تثبیت میشه در هفته به کیلو کم کرد اما برا شما که وزنتون کمتره بهتره با 500 کالری کمتر از کالری تثبیتتون شروع کنیبن (وزن ضربدر 30 منهای 500)اینجوری انشالله در هفته نیم کیلو میتونین کاهش داشته باشین شاید کاهش کمی باشه اما بعدا دچار مشکل نمیشین

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
تو وزنای کمتر از 70 کیلو نمیشه کالری رو خیلی پایین بست چون باعث خراب شدن پوست و مشکلات دیگه میشه&nbs ...

الان من مثلا یه دونه بیسکویت میخورم از کجا بدونم یه دونش چند گرمه که تو برنامه کالری شمار بزنم؟

خدایاشکرت
منم از فرذا بین۸۰۰تا۱۲۰۰میبندم....

انشالله...

زیاد به خودت سخت نگیر لاغری اصولب بهتره که بعدا دچار عوارض لاغری نشیم 

ماهی 3 کیلو خوبه 👌الان من با وزن تقریبا 70 با 1300 پیش میرم حداودا هفته ای 800 گرم

الان من مثلا یه دونه بیسکویت میخورم از کجا بدونم یه دونش چند گرمه که تو برنامه کالری شمار بزنم؟

اکثر خوراکی ها که جدول غذایی دارن هم اینکه میتونی مثلا وزن تقریبیش رو بزنی مثلا با یه تخم مرغ یا کره مقایسه کنی بعد وزنش رو بزنی

تو بگو بهم نوشته بالاییمو بخون 

ببین کلا بهتره زیر ۱۲۰۰ یا نهایتا ۱۰۰۰ نبندی چون استپ میکنی اصطلاحا بدنت میره تو حالت قحطی وزنت کم نمیشه بهتره بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ ببندی بعد دو روز در هفته فست باشی یعنی بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ تا بخوری اگه سختته این دو روز رو روزه بگیر من خودم میخوام اینکارو بکنم

این نیز بگذرد...                                   
ببین کلا بهتره زیر ۱۲۰۰ یا نهایتا ۱۰۰۰ نبندی چون استپ میکنی اصطلاحا بدنت میره تو حالت قحطی وزنت کم ن ...

👍👍👍👍👍

روی جلد تمام مواد غذایی اگه دقت کنی جدول کالری هست که کالریشو توضیح داده مثلا یه دونه ساقه طلایی ۵۵ تا کالری داره یه بیسکوییت مادر ۲۲ تا کالری داره همشون رو جلدشون زده

این نیز بگذرد...                                   
ببین کلا بهتره زیر ۱۲۰۰ یا نهایتا ۱۰۰۰ نبندی چون استپ میکنی اصطلاحا بدنت میره تو حالت قحطی وزنت کم ن ...

یعنی روزی مثلا۱۳۰۰ تا درسته؟ یعنی اندازه اون عدد حق مصرف دارم درسته؟نمیفهمم اون عذذه مصرفه یا سوخت؟

خدایاشکرت

بنظر من بهتره این تاپیک رو ادامه بدین و هر روز بیان از کالری و فعالیت هاتون و کاهش وزناتون گزارش بدین تا انگیزتون زیاد  شه یا اینکه عضو تاپیک های لاغری بشین چون تنهایی سخته بعد مدتی ادم از رژیم خسته میشه و ول میکنه