2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 63 پست
ازین گچ های الکی بگیر دستتو یمد مچ دست راستتو بده برات ازین گچایی که در میاد بگیرن . وقتی میری خونشو ...

گچ کجا دارن لطفاً کمکم کنید 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
انقد پررو هستند که نگو هشت ماه عقدم یک روز بدون استرس نشد باشم از دستش روانیم کرده هم میخاد کلفتش با ...

شوهرت چی خوبه

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چی خوبه

خوبه ولی نمیتونه جلو مامان و داداشاش وابسته فقط عصبی میشه حرف نمیزنه از خونه میزنه بیرون 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
خوبه ولی نمیتونه جلو مامان و داداشاش وابسته فقط عصبی میشه حرف نمیزنه از خونه میزنه بیرون 

چ بد خونتو دور بگیر اصلنم نرو خونش

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
شوهرتون چیزی نمیگه؟؟

میگه جوابشونو بده میگم خودت ازم دفاع کن میگه من نمیتونم دیگه خسته شدم

میگه جوابشونو بده میگم خودت ازم دفاع کن میگه من نمیتونم دیگه خسته شدم

وا مگه میشه مگه خواهر مادر خودش نیست درثانی شوهرتون اینجوری میگه شما هم جوابشون رو بده خب 

ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره
وا مگه میشه مگه خواهر مادر خودش نیست درثانی شوهرتون اینجوری میگه شما هم جوابشون رو بده خب 

ی بار گفتم خسته م شش صبح پامیشم میرم سرکار پیش همه مسخرم کرد لحن گفتنمو دیگه میخام تکلیفمو روشن کنم

انقد پررو هستند که نگو هشت ماه عقدم یک روز بدون استرس نشد باشم از دستش روانیم کرده هم میخاد کلفتش با ...

محل بهشون نزار و یه کم پرو باش زبون داشته باش اگه نه تا عمر داری همینه شوهرت چی میگه؟کمتر برو و بیا

محل بهشون نزار و یه کم پرو باش زبون داشته باش اگه نه تا عمر داری همینه شوهرت چی میگه؟کمتر برو و بیا

رفت و آمد رو چند وقت کنم؟ من از بعد عروسی وزندگی تو حیاطشون خودکشی تدریجی میترسم واس همین میگم چ بهتر خودم الان خودمو خلاص کنم

رفت و آمد رو چند وقت کنم؟ من از بعد عروسی وزندگی تو حیاطشون خودکشی تدریجی میترسم واس همین میگم چ بهت ...

خب مگه قراره بری خونه اونا زندگی کنی؟خونه جدا بگیریدو تا وقتی هم مهمونت نکردن خونشون نرو خونه فامیلاشم نرو

خب مگه قراره بری خونه اونا زندگی کنی؟خونه جدا بگیریدو تا وقتی هم مهمونت نکردن خونشون نرو خونه فامیلا ...

شوهرم تو حیاط پدرش داره خونه میسازه دیگه آخرشه راضی ب مستاجری نمیشه من دارم دیوانه میشم ای خداااا

شوهرم تو حیاط پدرش داره خونه میسازه دیگه آخرشه راضی ب مستاجری نمیشه من دارم دیوانه میشم ای خداااا

از همون اول رو بهشون نده خیلی محکم باش و مغرور اگه خیلی تیکه میندازن سکوت نکن یه بار به شوهرت بگو این حرفارو میزنن یا خودت جوابشونو بده یا اگه صبرم سر اوند جواب دادم نگی چرا مطمئن باش باهاشون برخورد میکنه سکوت زیادی بکنی یا براشون کار کنی برات یه وظیفه میشه ولی خیلی عاقلانه جوابشونو بده که جوابی نداشته باشن کمم باهاشون رفت وآند کن فک کن خونتون یه شهر دیگس