2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 63 پست
اه اه حالمو بهم زدی از اینهمه خریت.محکم باش جلوشون در بیا مگه کلفت بردن

هرچی میگم من نمیتونم بیام کلی تیکه کنایه مادرشوهر وخواهراش بهم میزنن

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوق نزن داری مزاحم خودکشی میشی

😂😂😂

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

اگه واقعا تنها مشکلت مادر شوهرت هست ازش دوری کن من مجرد هستم ولی هزار برابر مشکلات بزرگنگتر از این دارم اون موقع من باید الان نود کفن می پوسوندم

ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره

یه کم از عروس های نی نی سایت یاد بگیر،،مادرشوهر خواهرشوهر حق ندارن بهشون بگن تو وگرنه جرش میدن

یه نفر چندروز پیش تاپیک زده بود میگفت یه کاری کردم شوهرم نگاه خواهرش نمیکنه فقط بخاطر اینکه خواهرشوهرش قربون صدقه بچه هاش نمیرفتن و کم دعوتش کرده بود خونش

اونوقت تو میخوای خودتو بکشی

نمیشه خبرمرگش تو یه ساختمون قراره زندگی کنیم الان هشت ماهه عقد کردم هشتصدبار بخاطر حرصی که بهم داد ر ...

ازین گچ های الکی بگیر دستتو یمد مچ دست راستتو بده برات ازین گچایی که در میاد بگیرن . وقتی میری خونشون ا ون گچ رو دستت کن دیگه ازت کار میخان بگو با دست گچ گرفته نمیتونم دکتر هم گفته دوماه باید تو گچ باشه. دیگه بعد یماه دوماه که کاراشو نکردی عادت میکنه و اینکه تو بری کاراشو بکنی از سرش میافته

وقتایی که خونه باباتی یا بیرونی براحتی میتونی گچو در بیاری

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین
اگه واقعا تنها مشکلت مادر شوهرت هست ازش دوری کن من مجرد هستم ولی هزار برابر مشکلات بزرگنگتر از این د ...

مجرد بودن کلا خیلی فرق داره منم مجرد بودم جسور بودم فک میکردم کادرشوهر و خواهرشوهر پشمم نیستن بعد ازدواج فهمیدم من پشمم نیستم

خودکشی خیلی کار احمقانه ای هستش .چرا ب خودت ضرر بزنی مگه جونتو از سر راه اوردی .زندگی رو برای مادرشو ...

دارم روانی میشم انقد خودمو زدم جیغ کشیدم گریه کردم میگه باید هرروز بیایی کار کنی برام خواهرش مریض شد بیست روز بعد عقدم به من میگه باید ازش نگهداری کنی آخه خاله شوهر به من چ‌ ربطی داره میگه خرید نکن لباس نخر خونشون میگه باید چادر بزاری جلوپیرام چادر به سر مثل خر ازم کارمیکشه خدایاااااااااا خسته شدم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

از تاپیکات و حرفات مشخصه که آدم ضعیفی هستی. عزیزم زندگی میدان جنگه یه لحظه وا بدی همه لهت میکنن . سعی کن قوی بشی قدرت نه گفتن را یاد بگیری و به شوهرت بفهمونی که وظیفش در قبالت چیه

اه اه حالمو بهم زدی از اینهمه خریت.محکم باش جلوشون در بیا مگه کلفت بردن

انقد پررو هستند که نگو هشت ماه عقدم یک روز بدون استرس نشد باشم از دستش روانیم کرده هم میخاد کلفتش باشم هم میخاد نوکر خاندانش باشم در حالی که من از خانواده کم جمعیت آرومی هستم خودمم شخصیتم آروم وکم حرفه نمیدانم به کدامین گناه اسیر این مادرشوهر برادرشوهر وجاری شدم همش دارن تیکه میندازن تخریبم میکنن مسخرم میکنن 

چی شده مگه عزیز همه دارن یکی این مدلی 

انقد پررو هستند که نگو هشت ماه عقدم یک روز بدون استرس نشد باشم از دستش روانیم کرده هم میخاد کلفتش باشم هم میخاد نوکر خاندانش باشم در حالی که من از خانواده کم جمعیت آرومی هستم خودمم شخصیتم آروم وکم حرفه نمیدانم به کدامین گناه اسیر این مادرشوهر برادرشوهر وجاری شدم همش دارن تیکه میندازن تخریبم میکنن مسخرم میکنن 

بامادرت صحبت کن اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی الان بهترین زمان برای جداشدنه.ببین توی دوران نامزدی ک بهترین دورانه وقتی شوهرت نمیتونه مامانشو کنترل کنه بعدا ک تزدواج کردی و براش طبیعی شدی100درصد نمیتونه وتو خود بخود ازش متنفر میشی

مگ چیکارت کرده کوزت

توعقدمیگ بیا کارامو بکن بعدعروسی میخاد چیکارکنه

بله همینو بگوووو این چ بخت و خانواده ای بود خداااااااااااااااااا