سلام فقط باخودکشی میتونم از دست خانواده شوهر نجات پیدا کنم لعنت عالم بر مادرشوهرم که عروس رو مثل کلفت میبینه جز خودکشی راهی ندارم مادرشوهرآشغالمو که نمیتونم بکشم دستام آلوده خون کثیفش شع
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
فقط نرو وتمام.ازتوی عقد اینقدرکم بیاری ونتونی درست کنی بعدا بیچاره ای بیچاره.یعنی چی نمیتونم نرم بزورکه نمیان ببرنت خودت نرو.شوهرتم که میگی رفتاراشونو میفهمه اگه میفهمه که درکت میکنه.
بخدالجم گرفت ازحرفات
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
فقط نرو وتمام.ازتوی عقد اینقدرکم بیاری ونتونی درست کنی بعدا بیچاره ای بیچاره.یعنی چی نمیتونم نرم بزو ...
خودم دارم روانی میشم غروب تاسوعا رفتم خونشون بعد تا آخرشب مسجد محلشون بودیم امروز پدرشوهرمو جلو محل کارم دیدم میگه چرا نمیایی گفتم واه پریروز بودم که انقد مادرشوهرم زبون تیز وتندی داره وبرادرشوهرامم بدتر میرم حسابی باخاک یکسان میکنن منو فک کن هفته یه بار میرم میگن باید هرروز بیایی نظر شما چیه چند روز شه برم بخدا به جواونیم قسم حاضرم هیچوقت نرم حتی ماه قبل پیشنهاد طلاق دادم که مادرم بیهوش شد غش کرد آخه شوهرم بیچاره خوبه مامانمم چون پسر نداره دومادشو خیلی دوست داره
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر