2821
2789
عنوان

😍❤😍❤😍 ختم صلوات 😍❤😍❤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 299 پست
حاجت روا بشی استارتر من ۱۰۰ تا میفرستم💙

ممنونم عزیزدلم

همچنین شما گلم😍😍😘😘❤💖💖💖❤❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@ariana_grande_   @azi_ta   @morvarid69   @lovers1397   @سندوس   & ...

سلام دوستم مرسی که خبرم کردی 💛💛💛

استارتر 100 تا من میفرستم

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
سلام عزیزم دلم💜💚💖💙💛ایشالله حاجت روا بشی💋

همچنین شما خواهری😘😘😘

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
منم ١٤ تا فرستادم  التماس دعا دوستان عزيزم

حاجت روا شی عزیزدلم😍😍😘😘❤❤❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

۱۰۰تا برای حاجتروایی خودم وخواهرم.

۱۰۰تاهم برای حاجتروایی استارترعزیزوهمه دوستانیکه تواین ختم صلوات شرکت کردن.

۱۰۰تاهم برای حاجتروایی همه دوستای گلم تونی نی سایت.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉