2777
2789
عنوان

😍❤😍❤😍 ختم صلوات 😍❤😍❤😍

1392 بازدید | 299 پست

سلام دوستای نازنینم 💋

میخوایم ختم صلوات برگزار کنیم (۱۴۰۰۰ هزار صلوات)

💖اول : به نیت سلامتی امان زمان (عج)

💖دوم : به نیت شفای بیماران

💖 سوم : به نیت رفع حاجات شما عزیزان😍😘

هرکس میخواد شرکت کنه همینجا اعلام کنه عزیزای دلم😘❤😘❤😘❤😘❤

پیشاپیش ممنونم از همراهی تون🤗❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

1000 تا میفرستم تورو خدا  دعا کنید واسه درس و تحصیلم و اینکه شرایط جور شه تا با کسی ک دوسش دار ...

واست دعا کردم عزیزدلم

ان شاء الله حاجت روا بشی ❤❤❤❤

ممنونم از همراهیت مهربون😘😘😘😘

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
من برای خودم نه... مورد اول و دوم... و سوم حاجت روایی تمام دوستان 1000 صلوات💚

مطمئن باش خدا با این کار و دل مهربونت حاجت خودتم میده 

ایشالا همگی حاجت رواشیم

برامنم خیلی دعا کن عزیزم

۲۰۰ تام من ☹

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
سلااااااااام عشقای من😍 منم ۵۰۰ تا  دعام کنید که کلی محتاااجم😣❤

ممنونم از همراهیت عزیزدلم ❤❤❤

حاجت روا بشی گلم💋

(۱۲۵۰۰)

من برای خودم نه... مورد اول و دوم... و سوم حاجت روایی تمام دوستان 1000 صلوات💚

ممنونم از همراهیت دوست مهربونم❤❤❤❤

(۱۱۵۰۰)