2777
2789
عنوان

😍❤😍❤😍 ختم صلوات 😍❤😍❤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 299 پست
@شاتوسکا   @صبرخدا   @پناه66   @نــــهـال_بـــــلا   @لواشک1395   ...

چطوریه من تا حالا از این کارا نکردم😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

100 تا من التماس دعا از همه دوستان ان شاءالله همگی حاجت روا    

ممنونم عزیزم حاجت روا شی گلم😍❤💖❤❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

😅😅😅 ختم صلوات هست گلم ، هرچقدر در توانت هست بفرست عزیزم😚😍😘😘❤💖❤❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

عزیزم اگه تمایل داری تعدادی صلوات برمیداری مثلا100تا و تا روز مشخص شده میفرسی 💖💚💜💙💛اگه شیعه هستین بعد ثواب صلوات هارو هدیه میکنیم به امام زمان💞

😅😅😅 ختم صلوات هست گلم ، هرچقدر در توانت هست بفرست عزیزم😚😍😘😘❤💖❤❤

😁۲۰۰ تا میفرستم 

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عزیزم اگه تمایل داری تعدادی صلوات برمیداری مثلا100تا و تا روز مشخص شده میفرسی 💖💚💜💙💛اگه شیعه هست ...

۲۰۰ میفرستم گلم❤

200تا به نیت شفای پدرم..بچه ها پدرم حالش بده واسش دعا کنید😢😢

ان شاء الله حاجت روا شی عزیزدلم❤❤💖💜❤💋💋💋💋

منو یادت نره

ایشاالله شمام حاجت روا شی 

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)