2821
2789
عنوان

😍❤😍❤😍 ختم صلوات 😍❤😍❤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 299 پست
@شاتوسکا   @صبرخدا   @پناه66   @نــــهـال_بـــــلا   @لواشک1395   ...

چطوریه من تا حالا از این کارا نکردم😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

100 تا من التماس دعا از همه دوستان ان شاءالله همگی حاجت روا    

ممنونم عزیزم حاجت روا شی گلم😍❤💖❤❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

😅😅😅 ختم صلوات هست گلم ، هرچقدر در توانت هست بفرست عزیزم😚😍😘😘❤💖❤❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

عزیزم اگه تمایل داری تعدادی صلوات برمیداری مثلا100تا و تا روز مشخص شده میفرسی 💖💚💜💙💛اگه شیعه هستین بعد ثواب صلوات هارو هدیه میکنیم به امام زمان💞

😅😅😅 ختم صلوات هست گلم ، هرچقدر در توانت هست بفرست عزیزم😚😍😘😘❤💖❤❤

😁۲۰۰ تا میفرستم 

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عزیزم اگه تمایل داری تعدادی صلوات برمیداری مثلا100تا و تا روز مشخص شده میفرسی 💖💚💜💙💛اگه شیعه هست ...

۲۰۰ میفرستم گلم❤

200تا به نیت شفای پدرم..بچه ها پدرم حالش بده واسش دعا کنید😢😢

ان شاء الله حاجت روا شی عزیزدلم❤❤💖💜❤💋💋💋💋

منو یادت نره

ایشاالله شمام حاجت روا شی 

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز