2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=104635087]خدا بهترمیدونه بخدا بیاد از دختر بزرگت عزیز ترمیشه اینجوری زیاد دیدم این حسی ک داری ب اونم منتقل میش ...[/QUO

برام دعا کن این یکی پسر شه .چون دیگ واقعا توانشو ندارم دوباره باردار شم .مخصوصا چون من بارداری و زایمان سختی دارم😓

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
 ان شاءالله پسر گریه وزاری نکن فدات 😍من خودم ۳تا میخوام.اولی دوسالش بشع میرم تو کار دومی 😂

ماشالااااا بهت واقعا

اعصابشم داری؟

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
نه هزینش هیچی برای این میگم نترسوندم

ن خودت استرس نداشته باش نهایتش امینو یا سل فری میدی ولی برو ک خیالتم راحت باشه 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
[QUOTE=104635087]خدا بهترمیدونه بخدا بیاد از دختر بزرگت عزیز ترمیشه اینجوری زیاد دیدم این حسی ک داری ...

میفهممت انشالله ک پسره بسپر دست خدا عزیزم

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
ن خودت استرس نداشته باش نهایتش امینو یا سل فری میدی ولی برو ک خیالتم راحت باشه 

همسرمم موافق نیست اخه میگه الکیه مگه قدیما چجور بود این همه بچه سالم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
دست رو دلم نزار که دقیق افتاده روز تولد مادر شوهر 😒😒😒😂😂😂😂

مال منم خواهرشوهر عفریتم اسفندیه😂😂😂😂باید بیوفته ۳۰بهمن یا ۱ فروردین 😂😂

اره من سر دخترم خیلی حالم بد بود .سر اینم اینجوریم😑

خب همه مثل هم نیستن انشالله این پسر باشه

زوده هنوز من هفته ۱۲ رفتم دکترای سونو میگن ۱۱زوده ۱۲بیاین همه چیش تشکیل شده باشه

خودم دلم میخواد هفته ۱۳برم😆 الان که زود ولی باید برم ازمایشا نشونش بدم اگه دارو‌لازمه مصرف کنم 

خداجونم شکرت😍