2777
2789
عنوان

کسی بیداره

559 بازدید | 46 پست

من خیلی دلم گرفته دوست داشتم درد و دل کنم ، من و شوهرم تازه از مسافرت برگشتیم رسیدیم خونه ، تو راه برگشت شوهرم پیشنهاد داد کله پاچه بگیریم منم باردارم و شنیدم برای بچه خیلی خاصیت داره استقبال کردم از پیشنهادش حالا تو راه هی میگفت مگه اینکه من نظر بدم تو که هیچ وقت نظر نمیدی! منم جدی نگفرفتمش و کلا عکس العملی نشون ندادم و حرفو عوض کردم ، رسیدیم خونه دیدم سوسک مرده منم وحشتناک از سوسک میترسم گفتم به شوهرم بیا اینو جمع کن حالم بد شد گیر داده بود از سیفونه برو بزن تو اتاق بودم داشتم لباس در میاوردم یهو دیدم شروع کرد فحش داذن که چرا تنبلی میکنم و سبفون نمیزنم! موندم از تعجب ! تو سفر پول همراهم نبود کارتمو گم کردم حدود ۲۰۰ تومن پول ازش گرفتم بابت خرید و نذری که داشتم ، حالا تو راه تو شوخی و خنده میگفت پول منو بده منم گفتم بزار شنبه بشه برم کارتمو عوض کنم پولتو میدم یهو تو خونه که دعوامون شد گفت این سفر همش منو تیغیدی الانم برات کله پاچه گرفتم جای تشکرت اینکارارو میکنی و نمک نشناسیو این حرفا ، در صورتیکه خودش شروع کرد منم فقط گفتم وای چقدر حرف میزنی همین! بعدم که دیدم اینارو میگه لب به کله پاچه نزدم بت فحش میگفت بیا نشخوار کن وگرنه میام میزنمت و به خانوادم فحش میداذ منم گفتم هر چی میگی به خانواده خودت برگرده و پولتم شنیه میریزم به جسابت ، گفت پولشو من بهت میدم برو‌کار کن از حقوقت بده گفتم وظیفته اته‌کار هم بکنم خرجیم با شوهرمه و اومدم خوابیدم لب به غذا نزدم در صورتیکه خیلی گشنمه و دلم میخواست بخورم جنین جون بگیره ولی احساس میکنم لقمه حرومه بخورم با منت باشه ‌حروم میشه خیلی دلم شکسته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاغلی که بت میگه بایدپولشو بدی؟

نه خانه دارم بابت پولی که بهم میده همش تو دعوا تو سرم میزنه و منت میزاره اونم هر دو سه ماه یه بار ، ۴۰۰ میریره به حسابم زیاد پولی نمیده ولی بابت همونشم منت میزاره سرم

وا روز اول رو دادی حتما که باهات حساب کتاب میکنه وظیفشه که پول خرجت کنه.برو کله پاچه رو بخور چرا نخوری تو اون خونه زحمت میکشی 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
نمیدونم واقعا چی بگم چی باعث شده انقد راحت توهین کنه؟ وظیفش خرجیتو بده نباید بهش پول بدی

تمیدونم یهو از سفر اومدیم خونه گفتم یه سوسک مرده جمع کنه رفتاری کرد که‌خوذم موندم بخدا هیچی نگفتم بهش ، بعذم نشیته میگه از فردا میرم خانوم بازی و دیکه نمیخوامت چی بگم..

برو بخور وظیفشه تازه باید بیشتر از اینا خرج کنه 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
نه خانه دارم بابت پولی که بهم میده همش تو دعوا تو سرم میزنه و منت میزاره اونم هر دو سه ماه یه بار ، ...

ای بابا،حتما دلش از یه جایی پره،موقع دعوا جوابشو نده ک بدتر جری بشه اخلاقشو ک دیگه میدونی

...