2777
2789
عنوان

کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 46 پست
چرا تصمیم گرفتی از همچین ادمی بچه بیاری

خوذش اصرار داشت بچه دار شیم پارسال ناخواسته حانله شدم سقط شد همش تو سرم زد ایراد از تو بود در صورتیکه همه دکترا میگفتن ایراد از تو و یا همسرت نیست بارداری اول پیش میاد اینبار که خیلی اصرار داشت باردار شدم بفهمه من ایراد ندارم ولی حالا که باردارم خیلی اذیتم میکنه و ختی بابت دکترایی که بابت بچه میرم منظورن سونوگرافی و ..است منت میزاره سرم انگار بچه منه فقط

چرا تصمیم گرفتی از همچین ادمی بچه بیاری

اره واقعا☹️برای منم سوال شد 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چطور میتونید اینجوری حرف بزنید!! الان نمک رو رخمش میپاشین که چی بشه!!! اون بچه تو شکمشه!! ...

عزیزم ایشون میگن از اول اخلاقش همین بود منم کنجکاو شدم ببینم چرا تصمیم ب بچه دارشدن گرفتن

استارتر بیخودی خودت رو ناراحت نکن پاشو برو یه چیزی بخور همسرت هم حس کرد حرفش رو بحساب نمیاری عصبی شده یه چیزی گفته برا چی خجالت میکشی با اعتماد بنفس باش وظیفته که خرجت کنه اهمیت نده به حرفاش

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خوذش اصرار داشت بچه دار شیم پارسال ناخواسته حانله شدم سقط شد همش تو سرم زد ایراد از تو بود در صورتیک ...

پروش کردی

بنظر من خرج کن اصلا مراعات نکن هرچی دلت میخوادبخر وظیفشه

وظیفشه خرجتو بده تو چرا قبل از خرج کردن اسم قرض ومیذاری روش وبهش میگی پس میدم واسه هزینه دکتر هم بگو بچته باید خرجش کنی پولو بهش نده 

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
خوذش اصرار داشت بچه دار شیم پارسال ناخواسته حانله شدم سقط شد همش تو سرم زد ایراد از تو بود در صورتیک ...

بگو میخواستی بچه نیاری حالاکه خواستی پای مخرجشم بمون

عزیزم شغل همسرت چیه؟

عزیزم ایشون میگن از اول اخلاقش همین بود منم کنجکاو شدم ببینم چرا تصمیم ب بچه دارشدن گرفتن

خواهرم برا هرچیزی که نمیشه طلاق گرفت!

بچه دارهم میدشن دیگه بلاخره...

اخه من یبار از دست شوهرم عصبی بودم یجا دردل کردم یکی اومد بهم گفت مرسی که بچه هم آوردی ازش...تیکر بارداری داشتم پارسال بود منم کل بارداریم عصبی و حساس شده بودم ایرادایه همسرم روگنده میکردم حالم بد بود حرف اون‌خانوم حالم رو خیلی بدتر کرد انقدر گریه کردم حس میکردم بدبخت شدم هیچ راه امیدی نیست برام

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خواهرم برا هرچیزی که نمیشه طلاق گرفت! بچه دارهم میدشن دیگه بلاخره... اخه من یبار از دست شوهرم عصبی ...

خب من نظرم این باید قبل بارداری زن و شوهر خیییلی خوب همو بشناسن از دوام زندگیشون مطمئن شن

ینی چی قرض از شوهرم

بشین باباتوهم پرروش نکن برو صبونتو بخور نی نیت گشنشه جای منم بخور 

کارتتم درست کردی پولاتو بده لباس واسه ادامه بارداری 

انصافا پاشو بخور جوجه گشنشه منم الان بخاطرتو پامیشم میخورم میخوابم چون هم من گشنمه هم تو دلیم، بیا باهم پاشیم 

1

2

3

پاشدی اسی؟ 

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢

واقعا خداروشکر میکنم بخاطر داشتن همسرم اخه من سه ساله اقدامم و باردار نشدم پلی کیستیک بودم ماهی یکی دوبارم مجبور بودم برم دکتر اما یه بارم به روم نیاورد .ببین عزیزم خودت هم شل گرفتی اون دیده هر چی بگه تو چیزی نمیگی عصبانیتش رو سر تو خالی میکنه حتی اگه دلش از جایی  دیگه پر باشه اگه میدونی حرف کسی روش اثر داره مثلا مادرش پدرش بگو باهاش صحبت کنن بهشون بگو اذیت میشی من اگرم شوهرم حرفی بخاد بزنه مادرش نمیزاره 

عزیزمی سوهرم بخوابه پامیشم

وقتی خوابید انقد بخور ک بالاش بیاری

بعدشم شوهرتو ادم کن کارت حقوقشو ازش بگیر ک اون از تو پول قرض بگیره والا بخدا😎

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢