farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 عنوان دندون درد 179 بازدید | 7 پست نه مسکن دارم نه پماد چیکار کنم دارم میمیرم آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟ 1398/06/22 | 00:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blueskyshining عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1051 یه کلینیک شبانه روزی پیدا کنید برید حداقل یه پانسمان اوژنول بذارن رو دندون موقتا دردش ساکت بشه
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 خیلی دردش بده دارم میمیرم از ناچاری نمک زدم ولی باز خوب نشد آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 آب نمک قرقره کنید،شیاف دیکنوفناک اگه دارین بزارین تافردا که حتمابرین نشون بدین مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 چرک خشک کن هم بخورین مرتب عزیزم،حتماچرک داره انقدراذیت میکنه مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
blueskyshining عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1051 عریزم راه حل قطعیش عصب کشی یا کشیدن هست .مسکن و دارو شاید خوب جواب نده .با این حال حداقل یه امپول دگزا یا کتورولاک بزنید موقتا کمی درد ساکت تر بشه و در اولین فرصت به دندانپزشکی مراجعه کنید