2777
2789
من مریم گلی و بومادران و گل گاو زبون و پونه دم کردم خوردم هیچ اتفاقی نیفتاد

با اين چيزا نميشه كه 

برو دكتر واست قرص بنويسه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره_همین پریروزم عروس عمه شوهرم بچش بدنیا اومد_اردیبهشتم عروسیشون بود_الان دیگه اینجورچیزا طبیعیه_جر ...

اره بابا شوهرش مگه جرمه رسمی و قانونی زنش بنطرم نندازش اومدی خدا یبار بهش لطف کرد یه هدیه دادش 

دکتر عمرا بنویسه

بعضي ماما ها يا دكترا مينويسن! نمينويسن؟؟ 

يه قرص زير زبوني هست كه بايد ٥ هفته باشه 

نميدونم من خودمم فقط شنيدم البته

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من مریم گلی و بومادران و گل گاو زبون و پونه دم کردم خوردم هیچ اتفاقی نیفتاد

دو روز دیگه تو سکمت بزرگ بشه تکون بخوره حس مادری بیشتر درک میکنی میفهمی چه لدتی داره که خدا نصیب هرکس نمیکنه بعد پشیمون میشی در اینده مطمئن باش گناه که نکردی رسمی و قانونی سوهرت مگه جرم کردی

بعضي ماما ها يا دكترا مينويسن! نمينويسن؟؟  يه قرص زير زبوني هست كه بايد ٥ هفته باشه  نمي ...

نه مگه دکتر پولی باشه

باید از بازار سیاه جور کرد

من خودم میخواستم سقط کنم شوهرم از دوستش که داروخونه داره برام گرفت

باور کن اصلا شکم ۳ ماه نشون نمیده که حامله ای نهایتا به دنیا‌اومد میگید ۶ ماهه یا ۷ ماهه به دنیا اومده‌کسی یادش نمیونه که دقیقا شما چند وقتت بوده که یه وقت خدایی نکرده بچه ناقص بشه یا مشکلی برات پیش بیاد بچه دار نشی دیگه باور کن همین شوهرت مدعی میشه...به‌حرف دلت‌گوش کن گور بابای همه‌ ی مردم...

باور کن اصلا شکم ۳ ماه نشون نمیده که حامله ای نهایتا به دنیا‌اومد میگید ۶ ماهه یا ۷ ماهه به دنیا اوم ...

بخدا خودم خیلی دوسش دارم خودم دوسدارم نگهش دارم چیکارکنم نمیتونم