2777
2789
این که بگیم مقصر کیه درست نیست   برا هر کسی پیش میاد منم دو ماه پیش همینجوری بودم اصن نمیدونیم ...

من نگفتم الان مقصره اما اگه بخواد سقط کنه  اون وقت قاتل ی آدم زندست

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
عزیزم میدونم چی میگی ولی با این کار به خودت آسیب میزنی و با آینده ی خودت بازی میکنی تو که شرایط خانو ...

عزیزم تو جای من نیستی هیچکس دوسنداره پاره تن خودشو بکشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نگفتم الان مقصره اما اگه بخواد سقط کنه  اون وقت قاتل ی آدم زندست

یعنی شما تو کل زندگیت هواست ۶دنگ ب همه جا هست؟تا حالانشده ی اشتباه داشته باشی؟من خودم ب اندازه کافی ناراحت هستم

یعنی شما تو کل زندگیت هواست ۶دنگ ب همه جا هست؟تا حالانشده ی اشتباه داشته باشی؟من خودم ب اندازه کافی ...

قربونت برم من نمی گم مقصری که ولی تصمیمی که گرفتی ۱۰۰٪ اشتباهه یکم زودتر جشنتونو بگیرین برین سر خونه زندگی تون ، میدونی سقط تمام برکت و خوشی زندگی رو میبره 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

خدانکنه من خودم مخالفم دوسش دارم ولی شوهرم راضی نمیشه میگه ابرومون میره اگه ی ماه ب عروسیم بود نگهش میداشتم کلی واقعا الان نمیشه تا موقع عروسیم میشه ۳ماهم دلم میخواد خودم بمیرم ولی براش اتفاقی نیفته

عزیزم شما چیکارکردی

منم ۵هفته ام بود بارداریمو فهمید شوهرم همش میگفت سقط البته از ته دلش نبود منم همش گریه و التماس که گناه داره   اما من سومین فرزندم میشد پسر کوچیکم ۲ سالو چند ماهش بود

من ب اجبار قرص گذاشتم تو دو مرحله اما خونریزی نکردم .شوهرم گفت صلاح نیست گناه داره نگهش داریم  اما دیگه دیر شده بود اون قرص ها مثل سم میمونن جنینمو کشتن اون قرص ها

چه روزایب که گریه نکردیم برای کار بدمون

عذاب وجدان خستمون کرده خواهر جان

برا همین دوست ندارم کسی تشویق ب سقط کنم

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
منم ۵هفته ام بود بارداریمو فهمید شوهرم همش میگفت سقط البته از ته دلش نبود منم همش گریه و التماس که گ ...

من مریم گلی و بومادران و گل گاو زبون و پونه دم کردم خوردم هیچ اتفاقی نیفتاد

میدونم ولی اصلا نمیتونم نگهش دارم الان ۴هفته و ۷روزه لطفا هرکی سقط داشته بگه چجوری سقط کرده با چ گیا ...

عزبزم من هرررر گیاه دارویی که فکرشو بکنی به مقدار خیلی زیاد خوردم زعفرونم تا دلت بخواد

انگار نه انگار

۵ هفته هم بودم

با قرص فقط سقط شد