چرا انداختی شاید کمکت میکرد ب زندگی برگردید شاید اشتی کردی من خودم توفکر انداختنم خودم میخوامش شوهرم ...
اگه خدای نکرده سقط کنی دوروز دیگه نازا بشی خوبه؟واسه حرف مردم خودتو بدبخت نکن.گور پدر مردم.بخدا من الان حاملم تو نامزدی حامله شدم.شکمم گردالیه هرکی حرف میزنه ببخشید میرینم تو دهنش.چون ن نون میدن ن بزرگ میکنن پس اظهار نظر هم نکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی رفتم سونو گف تازه ۴هفتته ساکم تشکیل نشده ولی رحمم ضخیم شده گف اگه میخوای بندازیهفته ...
فعلا عزیزم نگهش دار تا بری سونو سه هفته دیگه رو بعد یازده هفته و پنج روزم میری ان تی برا سلامتش با هجده هفته انومالی ... الان خیلی بچه ناقص زیاد شده هدیه خدا نگه دار که بهت داده هیچی روش نخور قرص دارو قلیون هیچی
سلام عزیزم خوبی رفتم سونو گف تازه ۴هفتته ساکم تشکیل نشده ولی رحمم ضخیم شده گف اگه میخوای بندازیهفته ...
معمولا ساک باید تشکیل بشه که پنج هفته ساک باید دکار ببینه یا شش هفته با سونو...بعد هشت هفته قلبش که تشکیل میشه گاهی هم تا یازده هفته طول میکشه انشالله که اینجور بشه اگه نشد بعد دکتر خودش بهت میگه نگه ندار