2777
2789
عنوان

دندون عقل نهفته ...

145 بازدید | 26 پست

میخوام برم بکشم میترسم

درد داره؟اخه ۴تاشونم نهفتس 

هزینشو میدونید چقدره؟

بعضیا میگن کشیدن دندون عقل حساسه چون ب عصب فک نزدیکه 

خلاصه ک خیلی میترسم 

شما تجربشو داشتین؟

من دوتاش نهفته و افقی بود کلا

بدترین مدلش بود 

میش یه فوق تخصص جراحی فک و صورت رفتم

عالییییییی بود

هیچی نفهمیدم

بعدشم دردی نکشیدم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۴تاش روکشیدم ۳تاش تهفته بود که جراحی کردم

۵سال پیش دونه ای۳۰۰ دادم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بکن بنداز دور.نه درد خاصی نداره من دوتا نهفته کشیدم تو کلینیک بزرگمهر همزمان با هم ۶۰۰ گرغت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اگه نهفته باشه باید جراحی بشه .. جراحی هم گرونه تا حدودی

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
منم داره در میاد...چقد طول کشید ک در اومد؟؟من الان دوماهه ک لثه هام ورم کرده ودرد داره

شایدهیچوقت در نیاد .مال من۲سال بود سرش زده بود بیرون اما در نیومد 

باهمون حالت جراحی کردم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
شایدهیچوقت در نیاد .مال من۲سال بود سرش زده بود بیرون اما در نیومد  باهمون حالت جراحی کردم

مال من سرشم بیرون نیومده..ولی بعضی اوقات فکم درد میکنه ..

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
جدیدا کشیدی عزیزم؟ چقد هزینع کردی؟

نه سال ۹۴ بود

اون زمان هر کدوم ۴۵۰ بود حدودا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بکن بنداز دور.نه درد خاصی نداره من دوتا نهفته کشیدم تو کلینیک بزرگمهر همزمان با هم ۶۰۰ گرغت

الان فکر نکنم این قیمت باشه

اکثرا میگن دونه ای ۵۰۰_۶۰۰

مال من سرشم بیرون نیومده..ولی بعضی اوقات فکم درد میکنه ..

به نظرم زود برو دنبالش

دکتر به من گفت اگه دیر بجنبی بقیه دندونهات رو میشکنه چون جا نداره فشار میاره به بقیه دندونها