2777
2789
عنوان

دندون عقل نهفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
به نظرم زود برو دنبالش دکتر به من گفت اگه دیر بجنبی بقیه دندونهات رو میشکنه چون جا نداره فشار میاره ...

اها ممنون.فکر کردم باید صبرکنم رشد کنه حتما میرم 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال گذشته جراحی کردم ۴تاش۱۴۰۰شد البته به من تخفیف داد دکترم الان  

اگر دکترت خوب باشه هیچ مشکلی نیست 

کدام شهری اگر زنجانی بروپیش اقای دکتر هداوند دکتر خیلی خبره و خوبی هستش بدون هیچ نگرانی برات جراحی میکنه 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

مال من4تاش نهفته بود. یکیشون سرش اومده بود بیرون ولی کامل درنمیومد. همون ی ذره هم پوسیده بود. حتما برو پیش متخصص فک وصورت جراحیش کنپارسال500دادم ولی امسال شنیدم شده600... درد زیادی نداره فقط یکم ورم داره و مراقبت میخواد ک عفونی نشه جاش

خداوندا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدم وخانه تو نبود
من سال گذشته جراحی کردم ۴تاش۱۴۰۰شد البته به من تخفیف داد دکترم الان   اگر دکترت خوب باشه هیچ م ...

مشهدم عزیزم

میرم کلینیک عصر دانشگاه فردوسی تمامی اساتید دانشگاه عصر اونجا مشغولن تجربشون زیاده و کارشون عالی ی دندون هیچ کس عصب کشی نمیکرد از بس عفونت داشت رفتم اونجا بدون درد انجام دادن اما الان جراحی میگ دونه ای ۸۰۰ 

خیلی زیاد میشه باز گفتم شاید جای دیگ مناسب تر پیدا شد

کدوم دکتر رفتین و چقدر شد؟تهرانی؟منم ۲تا پایینا رو باید جراحی کنم😭

من مشهدم

فوق تخصص جراحی فک و صورت رفتم

عالیییییی بود

اصلا نفهمیدم هیچی 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مشهدم عزیزم میرم کلینیک عصر دانشگاه فردوسی تمامی اساتید دانشگاه عصر اونجا مشغولن تجربشون زیاده و کا ...

عزیزم شما دندون عقل نهفته رو جراحی کردین؟ من فردا نوبت دارم، مرز سکته ام از ترس 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من مشهدم فوق تخصص جراحی فک و صورت رفتم عالیییییی بود اصلا نفهمیدم هیچی 

عزیزم دکترت کی بود؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عزیزم دکترت کی بود؟ 

امین راه پیما

فوق تخصص جراحی فک و صورته

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊