2777
2789
خوش ب حالت 🤕🤕🤕دوستام همه باهم بودیم اونا همه گرفتن  افسرده شدم اصلا خیلی سرهنگه خوب بود میت ...

اگه قبول نشی دوباره مجبور میکنن کلاس آموزشی برداری ؟☹یا دیگه نیاز به کلاس اضافه نیست فقط امتحان دوباره؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اگه قبول نشی دوباره مجبور میکنن کلاس آموزشی برداری ؟☹یا دیگه نیاز به کلاس اضافه نیست فقط امتحان دوبا ...

الان منو‌مجبور کردن یه کلاس دیگه بردارم منم چهارشنبه ی دیگه برداشتم ک پنج شنبه دوباره برم آزمون میکفت سری اول بیفتی برداشتن یه کلاس اجباریه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان منو‌مجبور کردن یه کلاس دیگه بردارم منم چهارشنبه ی دیگه برداشتم ک پنج شنبه دوباره برم آزمون میکف ...

وقتی رد میشی چند هزینه میشه دوباره؟من همسرم پارسال همه رو بار اول قبول شد البته ۱۵ ساله رانندگی میکنه با ۳۶۰ بدون رفتن به ۰ کلاس قبول شد🙁 بهم میگه گرفتم گواهی برای خانم خیلی مشکله با هزینه فراوان میگیره خواستم ببینم موقع رد شدن چند هزینه میشه دوباره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وقتی رد میشی چند هزینه میشه دوباره؟من همسرم پارسال همه رو بار اول قبول شد البته ۱۵ ساله رانندگی میکن ...

ما کرجیم ۵۸۰پول ثبت نام اولیه دادم بعد ۵۰ تومن فیش واریز کردیم خورده و ریزه ۲۰ تومن پول چشم پزشک دادیم برای معاینه بعد تا امروز دیگه هیچ هزینه ایی نداده بودم ک الان یه جلسه بهم دادن ک هزینه اش جلسه ایی ۴۲ هزار تومنه بعد گفت هفته دیگه ک دوباره اومدی آزمون ۱۰هزارو پونصدم باید بدی با یه فیش هزار تومنی 

من خودم سه چهار روز فقط دوبلو تمرین کردم شایدم بیشتر

من اصلا تمرین نکردم خیلیم مشکل دارم توش اخه ماشین شوهر پرشیاست ماشین امتحان پرایده کاش اطرافم پراید بود باهاش تمرین میکردم خدا کنه تو اون یه جلسه ک آموزشگاه داده راه بیفتم