2777
2789
عنوان

شوهرم رفته ازم شکایت کرده😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 114 پست
اتفاقا با چاقو زدم و بیرونم کرده،16ملیون دیه برام زده پزشکدقانونی

اگه خودش بیرون کرده پس چطور تونسته تو دادگاه همچین حرفی بزنه و ازش دفاع هم بشه ؟ 

اگه چاقو زده دیگه اینهمه دادگاه و اینا واسه چی هست باید حق به شما داده بشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

خوبیش اینه گواهی پزشکی قانونی داری.برگ برندته

اگر وکیلت خوب باشه با همین حکم میتونی حضانت بچه هاتو بگیری بگی صلاحیت اخلاقی نداره

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پدر شوهرت زندگی میکنی؟ متوجه نشدم

بله،

درواقع زندگی ن کلفتی میکردم.

اما مشکلم فقط اون نیست

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
خیانت.اعتیاد دست بزن.چاقو کشی،پرستاری پدر شوهر،شکاک بددل،خسیس

برنگرد با این سن کمت جوونی تو تباه نکن دخترا سن تو الان دنبال کنکور و دانشگان .اگه شوهرت انقدر داغونه 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
حق زن گرفتنم بهش میدن، نفقه ام که نداره ،نمیاد طلاق بده. عدم تمکین خیلی مهمه

خب بدن بره هزارتا زن بگیرررررره از جای خوب زنش نمیدن ک میره یه هرزه میگیره به جهنم اینم بشینه خونه ی باباش قشنگ مهریشو بگیره بخوره اونم گم شه 

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
اگه خودش بیرون کرده پس چطور تونسته تو دادگاه همچین حرفی بزنه و ازش دفاع هم بشه ؟  اگه چاقو زده ...

اون تازه فقط شکایت کرده هنوز بررسی نکردن ک چی ب چیه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
به دست چپت ولش کن آدم حسابش نکن شوهرت خوبه باهم خوبین من عالیم عزیزم قربونت😘

بله خداروشکر

ممنونم از لطفت مهربون

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

خب دیگه چس نگران چی هستی شکایتش بادفناست

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
استارتر،متولد ۷۷ هستی،دو تا هم بچه داری؟چند سالگی ازدواج کردی آخه؟چرا پدر مادرت نزدن تو دهنت اون موق ...

اتفاقا کار مادرم بود،ب زور شوهرم داد😐

استارتر،متولد ۷۷ هستی،دو تا هم بچه داری؟چند سالگی ازدواج کردی آخه؟چرا پدر مادرت نزدن تو دهنت اون موق ...

عزیزم چیزایی میگی ها...خیلی اینجا موافق ازدواج دختر ۹ ساله هم هستن 

مشکل از خانواده نیست چون نسبت به سواد و سنت شون تصمیم میگیرن مشکل از دولته که ازدواج زیر ۱۸ رو ممنوع نکرده 

یه فرد ۱۵،۱۶ ساله حتی اجازه ی رانندگی و خیلی چیزا رو نداره بعد اونوقت ازدواج براش مجازه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
شوهرت میره زن میگیره ها!! 😉

هزارتا بگیره

عزیزم چیزایی میگی ها...خیلی اینجا موافق ازتندختر ۹ ساله هم هستن  مشکل از خانواده نیست چون ن ...

بله واقعا،خانوادم منو تو چاه انداختن