2777
2789
بنظرتون اشكالي نيس همون اسم خودشو بزارم؟

نه اصلا

شما كه نذر نكردي قبلا اسمشو حسين بزاري كه الان نذرت رو ادا نكرده باشي.عوضش الان براي سلامتيش يه نذري در حد توانت بكن كه هر سال شب عاشورا ادا كني 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیطم من رفتم طبیعی بزام درد هم داشتم چندساعت.یهئ کیسه اب پاره شد اب سبز اومد ازم .ده دقه ای منو برد ...

ايشالله پسرم و سالم بغل كنم. امشب ميخوام با رضايت خودم مرخص شم برم بيمارستاني كه پسرم و خوابوندن

نه اصلا شما كه نذر نكردي قبلا اسمشو حسين بزاري كه الان نذرت رو ادا نكرده باشي.عوضش الان براي سلامتي ...

نذر كردم اربعين در حد توانم حالا غذا گوسفند كيك هرچي تونستم . شوهر و مامانم جدا نذركردن واسش

عزیزم هیچی نمیشه،خیلی زود ب سلامتی میارنش بخش،خیلی از بچه ها اینطور میشن،همون اسمی که خودت انتخاب کردی رو بزار،این خرافات چیه آخه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
نذر كه كرديم هم من هم مامانم هم دوستم ولي اسمشو موندم چيكار كنم

هرچی خودت صلاح میدونید بذار بقول دوستمون خدابچه نیست که قهرکنه

بوسهآنگاه قشنگ است که تمرین نشود.. بپری،ماچ کنی،جیغ کشد،دربروی💋😈🤣
ايشالله پسرم و سالم بغل كنم. امشب ميخوام با رضايت خودم مرخص شم برم بيمارستاني كه پسرم و خوابوندن

عزیزم یک نذر دیگه بکن برای پسر امام حسین

اسمش رو بذار همونی که دوست داری

فوقش تو خونه سه روز خودت صداش کن حسین بعدش دیگه بگو رادین

مطمئن باش خدا قهرش نمیگیره

عزیزم حتما ب سلامت میاد بغلت.خودتو الکی مرخص نکن منم اینکارو کردم انتی بیوتیک کم ترریق کردن شکمم عفونت کرد رد سزارین سمت راست پاره شد دوباره بخیه لازم شد.نکن اینکارو اون بچه اول مامان سالم میخاد بغلش کنه بعدشم شیر مقوی

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
تو این چند ذوز حتما شیرافزا بخور شیرت خشک نشه غصه میخوری

چيا مثلا؟ بخاطر استرس و گريه اينا هركاري كردم با شير دوشم شيرنداشتم ولي پسرم ديشب شيرياهمون اغوز خورد