چيا مثلا؟ بخاطر استرس و گريه اينا هركاري كردم با شير دوشم شيرنداشتم ولي پسرم ديشب شيرياهمون اغو ...
شیر افزا اسم یه قطره هست .تو داروخونه ها دارن . خیلیبد طعمه ولی با همون بد طعم شیرم زیاد شد . یه قطره شیر نداشتم . بگو شوهرت بره داروخونه بخره بخور حتما
به کسی چه ربطی داره،الان مگه بچه هایی که توی کانادا بدنیا میاد مدفوع نمیکنن،این خرافاتو ول کن،خودتم زود مرخص نکن،پس فردا عفونتمیگیری،بزار هر موقع پزشکت صلاح دونست مرخص بشو
مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه
من حات بودم اسمشو میزاشتم حسین. به نظرم رادین اسم قشنگیه ولی حسین یه چیز دیگس اصلا قابل مقایسه نیست
من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
عزیزم اگه بچه ت تو دستگاست که نمیذارن کنارش باشی فقط مبتونی ازش سر بزنی.فکر کنم بعد چند روز شیر رو هم واسش شروع کنن.اول هم با سرنگ میدن.بعد که بتونه بخوره خودت باید بری بدی.پس فعلا استراحت کن
شیرت هر چقد کم رو بدوش تا مجراهای شیر باز بشه وگرنه یکی دو روز دیگه تب شیر میکنی.با دست هم بدوش .حتما پرستارا خکدشون یادت میدن.اولش هیچکس شیر نداره