2777
2789
عزیزم حتما ب سلامت میاد بغلت.خودتو الکی مرخص نکن منم اینکارو کردم انتی بیوتیک کم ترریق کردن شکمم عفو ...

مامانم همينو  ميكه نميزارن مرخص شم ولي دلم اروم نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چيا مثلا؟ بخاطر استرس و گريه اينا هركاري كردم با شير دوشم شيرنداشتم ولي پسرم ديشب شيرياهمون اغو ...

شیر افزا اسم یه قطره هست .تو داروخونه ها دارن . خیلیبد طعمه ولی با همون بد طعم شیرم زیاد شد . یه قطره شیر نداشتم . بگو شوهرت بره داروخونه بخره بخور حتما

خيلي اطرافيان بهم فشارميارن 

به کسی چه ربطی داره،الان مگه بچه هایی که توی کانادا بدنیا میاد مدفوع نمیکنن،این خرافاتو ول کن،خودتم زود مرخص نکن،پس فردا عفونت‌میگیری،بزار هر موقع پزشکت صلاح دونست مرخص بشو

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
همه ميكن اسمشوبزار حسين چون شب عاشورادنبا اومده ولي استغفرالله كفر نشه دلم اسمي كه خودم واسش انتخاب ...

این که شب عاشورابه دنیااومده دست خودت نبوده

اتفاقامنم چندروزه به این چیزافک میکنم اگه بچم تواین روزابه دنیابیاداسم مذهبی نمیذارم،همون اسمی که روش گذاشتمومیذارم

چندماهه به این اسم صداش کردیم عادت کردیم

من اعتقادندارم به این چیزاهمونی که دلت میخوادبذار

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

بچه هامن هم چین چیزی نشنیده بودم تاحالا

جنین مگه توشکم مادرمدفوع میکنه؟

الان فهمیدم استرس گرفتم دوست ندارم سزبشم

چندهفتگی بچه مدفوع میکنه؟؟؟

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
رادين

من حات بودم اسمشو میزاشتم حسین. به نظرم رادین اسم قشنگیه ولی حسین یه چیز دیگس اصلا قابل مقایسه نیست

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥

عزیزم اگه بچه ت تو دستگاست که نمیذارن کنارش باشی فقط مبتونی ازش سر بزنی.فکر کنم بعد چند روز شیر رو هم واسش شروع کنن.اول هم با سرنگ میدن.بعد که بتونه بخوره خودت باید بری بدی.پس فعلا استراحت کن 

شیرت هر چقد کم رو بدوش تا مجراهای شیر باز بشه وگرنه یکی دو روز دیگه تب شیر میکنی.با دست هم بدوش .حتما پرستارا خکدشون یادت میدن.اولش هیچکس شیر نداره

این که شب عاشورابه دنیااومده دست خودت نبوده اتفاقامنم چندروزه به این چیزافک میکنم اگه بچم تواین روز ...

استغفرالله كفر نشه ولي حسين خيلي اسم بزرگونس و بزرگيه به بچه كوچيك نمياد

عزیزم اگه بچه ت تو دستگاست که نمیذارن کنارش باشی فقط مبتونی ازش سر بزنی.فکر کنم بعد چند روز شیر رو ه ...

با شير دوش ميزنم يكي دو قطره بيشتر نمياد. ديشب بچم هم شيرخورد هم مدفوع كرد

من حات بودم اسمشو میزاشتم حسین. به نظرم رادین اسم قشنگیه ولی حسین یه چیز دیگس اصلا قابل مقایسه نیست

حسين زياد داريم. يكيش داييمه يكيش (صدسال عمر پسرمم باشه) بابابزركم كه فوت كرد تو فاميل شوهرمم دوتاحسين هس كه بدم مياد ازشون

حسين زياد داريم. يكيش داييمه يكيش (صدسال عمر پسرمم باشه) بابابزركم كه فوت كرد تو فاميل شوهرمم دوتاحس ...

عزیزم بچت حالش خوبه ،خودتو درگیر اسم‌نکن،حالا انگار هر کس اسمش حسینه آدم خوبیه،ول کن تو رو خدا،رادین به این قشنگی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه