2777
2789
عنوان

عایا شمشیر بی محلی برنده تر است؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 69 پست
خیر شمشیر مقابله به مثل برنده است. بی محلی به درد کسی میخوره که شعور داشته باشه وقتی بی محلی دید ن ...

وااااای لایک داری خب چی باید بگم

مامان امیرعلی هستم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایول اینم خیلی خوبه ویه لبخند ملیح سوزنده😂

با یه لبخند کجکی ازین پوزخندا👈😏😏

و سرتم به چپ و راست تکون بده 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
چه اشکالی میگیره ؟ نصیحت هاش درسته یا نه ؟

نبابا درست نیس من همش دنبال بچمم ک به چیزی دس نزنه اونوقت میگه بچه مادرش باید حواسش باشه بچه شما هرکار دلش بخاد میکنه میندازه میشکنه میریزه هیشکی بش هیچی نمیگه

مامان امیرعلی هستم😊
😇خیلی بده بردار شوهر ادمو اذیت میکنه!  دختر عمم اینجوری شد، اخرم انقد کل کل ک1ردن روشون تو هم ...

وای چه بد من نمیخام رومون بهم باز شه چون اون خیلی پررروووعه

مامان امیرعلی هستم😊
نمیشه هرچی دوس داره بگه شمافقط سکوت کنی به شوهرت بگوباهاش برخوردکنه

هیچوقت تو روی برادرش واینمیسه ازش کوچیک تره خیلی کم رو تر از منه

مامان امیرعلی هستم😊
نمیدونم چی باید بگم

وقتی از بچع داریت ایراد گرفت با خنده بگو فلانی جان چند شکم زاییدی که فکر میکنی از من با تجربه تری

اینو بگی دیگه لال میشه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
وااااای لایک داری خب چی باید بگم

ایراد گرفتن از بچه داری شما یجور توهینه  شما هم متقابلا توهین کن بگو به تو ربطی نداره که من چجوری بچمو بزرگ میکنم دفعه دیگه دخالت کنی هم یه توهین درخور لیاقتت بهت میکنم هم کلا قطع رابطه میکنیم باهات خودم و همسرم.

البته اینارو شوهرت بهش بگه خیلی بهتره.اما اگه نگفت هم خودت بگو 

اره....دیگه دست از سر برادرشوهراتون بردارید...زن میگیرن خودشون دیگه باهاتون کاری ند ...

زن و بچه داره باباااا ۴۰ سالشه دیگه فضولووووو

مامان امیرعلی هستم😊