2777
2789
عنوان

عایا شمشیر بی محلی برنده تر است؟🤔

550 بازدید | 69 پست

عاقا من یه برادر شوهر فضول دارم همش تو جمع از بچه داریه من ایراد میگیره تو فکرم جواب تند و تیز براش اماده کنم ولی میگن بی محلی بیشتر میسوزونه چکار کنم بهتره😂؟میخام حسااااابی بسوزه

مامان امیرعلی هستم😊

من بودم جواب دندان شکن میدادم

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط نگاش کن یه لحظه

نگه کردن عاقل اندر سفیه طور

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نه جواب بده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

خیر

شمشیر مقابله به مثل برنده است.

بی محلی به درد کسی میخوره که شعور داشته باشه وقتی بی محلی دید ناراحت بشه بگرده دنبال دلیلش و رفعش کنه.

ادم بیشعوری که به خودش اجازه دخالت تو زندگی بقیه رو میده باید فقط دربرابرش مقابله به مثل کرد.