modaa مدیر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 871 عنوان كيت LH | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست بچه ها از روز ١٣كيت كذاشتم كمرنگ بود روز١٤پررنگتر شد حالا امروز روز١٥هست يعني تخمكگذاري هنوز نشده !امروزم كيت ميذارم اگه پررنگتر شد يعني فردا تخمك گذاريه؟ منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰 1398/06/19 | 08:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهرساخانم عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 11493 باشه مرسي عزيزم ميذارم اگه پررنگ شد فردا اقدام ميكنم اگه كمرنگ امروز فردا نميتونم برم سونو😟س ... اگه سنوگرافی معتبر باشه(تو مطب زنان نباشه)مرکز سنوگرافی خوب شکمی هم مشخصه..مینویسه مایع ازاد دبده شد... الهم صل علی محمد و ال محمد
مامان_مهرساخانم عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 11493 سري قبلي لتروزول خوردم ولي نشد سونو رفتم روز٨ اين سيكلم چنتا فوليكول بود برا همين بروموكريپتين داد ب ... روز ۸ خیلی زود بود روز ۱۲ باید میرفتی. با دارو فولیکول روزی ۲ میل رشد میکنه الهم صل علی محمد و ال محمد
modaa مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 871 روز ۸ خیلی زود بود روز ۱۲ باید میرفتی. با دارو فولیکول روزی ۲ میل رشد میکنه با كدوم دارو كلوميفن نخوردم چون از روز پنج گذشته بود فقط متفورمين و برومو كريپتين خوردم منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰
مامان_مهرساخانم عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 11493 با كدوم دارو كلوميفن نخوردم چون از روز پنج گذشته بود فقط متفورمين و برومو كريپتين خوردم فکر کردم لتروزول و اینماه خوردی....ولی روز ۸ زود بود...بدون دارو هم روزی ۱ تا ۲ میل رشد میکنه الهم صل علی محمد و ال محمد
modaa مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 871 فکر کردم لتروزول و اینماه خوردی....ولی روز ۸ زود بود...بدون دارو هم روزی ۱ تا ۲ میل رشد میکنه خط كيت امروز هم هم نگ ديروزي بودا راستي منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰
مامان_مهرساخانم عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 11493 خط كيت امروز هم هم نگ ديروزي بودا راستي پس ازاد نشده هنوز.جا داره باز.فردا صبح سنو واژینال برو ببین چی میگه الهم صل علی محمد و ال محمد
modaa مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 871 پس ازاد نشده هنوز.جا داره باز.فردا صبح سنو واژینال برو ببین چی میگه باش😕 منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰